Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumpiarze CKS Silesia Częstochowa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Pasiud heeft problemen om de bal te vangen. Gościewicz is nu in balbezit. Kabowski rent richting de bal. Kabowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpiarze - CKS Silesia Częstochowa 0:1

41e minuut.
Gładysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kabowski de bal. Kabowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumpiarze - CKS Silesia Częstochowa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumpiarze 49%, CKS Silesia Częstochowa 51%.
Lumpiarze - CKS Silesia Częstochowa 0:2

46e minuut.
Gościewicz passt de bal met de wreef. Daar is Kuśnierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rosołowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rosołowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

46e minuut.
Kuśnierz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuśnierz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucki geeft een lange en hoge pass. Jarosik rent richting de bal. Jarosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gościewicz geeft een hoge lob. Grala is nu in balbezit. Grala haalt uit met een fantastische trap. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Kabowski rent richting de bal. Czeszek is nu in balbezit. Kabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Pasiud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz passt de bal zonder na te denken. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski draait met de bal, schiet en ... Kopertowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Kuśnierz onderschept slim de pass. Kuśnierz met een sublieme pass. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik is nu in balbezit. Jarosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jarosik passt de bal zonder na te denken. Pasiud is nu in balbezit. Pasiud probeert naar een medespeler te passen. Jarosik is nu in balbezit. Jarosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumpiarze 44%, CKS Silesia Częstochowa 56%.
Lumpiarze - CKS Silesia Częstochowa 0:2