Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0080
  • Stadion: fc Buk Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2484
fc Buk RRF Green Team
Normal Tactiek RRF GT
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 31.1
poor Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Mikita geeft een lange en hoge pass. Šidlo kopt de bal weg. Daar is Adamiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - RRF Green Team 0:1

23e minuut.
Chraca trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Maciaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - RRF Green Team 0:2

25e minuut.
Tylka probeert de bal met de borst te controleren. Tylka passt de bal met de wreef. Molyneux rent richting de bal. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - RRF Green Team 0:3

26e minuut.
Różycki passt de bal met de wreef. Gacula is nu in balbezit. Vergueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - RRF Green Team 0:4

38e minuut.
Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca geeft een lange en hoge pass. Fros is nu in balbezit. Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap. Maciaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - RRF Green Team 0:5

40e minuut.
Wańdoch heeft problemen om de bal te vangen. Wańdoch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adamiec de bal. Vergueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tylka passt de bal zonder na te denken. Kiš met een sublieme pass. Vergueiro rent richting de bal. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap. Maciaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - RRF Green Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Buk 63%, RRF Green Team 37%.
fc Buk - RRF Green Team 0:6

54e minuut.
Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro onderschept slim de pass. Vergueiro passt de bal met de wreef. Molyneux bereikt de bal nog maar net als eerste. Molyneux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - RRF Green Team 0:7

60e minuut.
Mikita rent richting de bal. Mikita geeft de bal voor. Adamiec heeft problemen om de bal te vangen. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Mikita passt de bal in één keer door. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Vergueiro draait met de bal, schiet en ... Maciaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grombelski heeft problemen om de bal te vangen. Tylka onderschept slim de pass. Tylka passt de bal met de wreef. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tylka probeert naar een medespeler te passen. Molyneux rent richting de bal. Molyneux passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vergueiro de bal. Vergueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - RRF Green Team 0:8

83e minuut.
Tylka speelt de bal door. Daar is Vergueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiš is nu in balbezit. Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Buk 66%, RRF Green Team 34%.
fc Buk - RRF Green Team 0:8