Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Wrocław Ajax Sosnowiec
Normal Tactiek 1-3-5-2
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.5 gemiddelde waardering 41.4
average Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Mareczek rent richting de bal. Łuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczyński speelt de bal door. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:1

4e minuut.
Wilchowski passt de bal in één keer door. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński passt de bal zonder na te denken. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:2

5e minuut.
Barwiński speelt de bal door. Gill rent richting de bal. Gill geeft een hoge lob. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński draait met de bal, schiet en ... Rduch bokst de bal weg.

8e minuut.
Łuczyński onderschept slim de pass. Łuczyński passt de bal in één keer door. Barwiński rent richting de bal. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar onderschept slim de pass. Kielar geeft een lange en hoge pass. Szpręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Rempała met de inworp. Łuczyński geeft een lange en hoge pass. Barwiński springt en kopt de bal. Rduch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Łuczyński met de inworp. Wilchowski rent richting de bal. Wilchowski geeft een lange en hoge pass. Rempała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Rempała met een sublieme pass. Barwiński is nu in balbezit. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Rduch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łuczyński rent richting de bal. Łuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:3

26e minuut.
Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit probeert naar een medespeler te passen. Barwiński rent richting de bal. Barwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:4

29e minuut.
Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski passt de bal met de wreef. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński haalt uit met een fantastische trap. Rduch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gumiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiński geeft een hoge lob. Szmit controleert de bal met de borst. Szmit schiet op doel. Rduch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:5

36e minuut.
Barwiński passt de bal zonder na te denken. Szmit rent richting de bal. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit is nu in balbezit. Szmit draait met de bal, schiet en ... Rduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kośmicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczyński is nu in balbezit. Łuczyński draait met de bal, schiet en ... Rduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:6

40e minuut.
Łuczyński is nu in balbezit. Łuczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kośmicki de bal. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:7

41e minuut.
Markiewicz passt de bal zonder na te denken. Gill met een sublieme pass. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński schiet op doel. Kośmicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rduch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Barwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilchowski rent richting de bal. Wilchowski passt de bal in één keer door. Szmit is nu in balbezit. Szmit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leporanta verovert de bal door een tackle van achteren. Leporanta geeft een hoge lob. Barwiński rent richting de bal. Barwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:8

45e minuut.
Łapiński komt het veld opgelopen. Niedźwiecki komt het veld opgelopen. Karolkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Wrocław 77%, Ajax Sosnowiec 23%.
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:8

51e minuut.
Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała onderschept slim de pass. Wilchowski is nu in balbezit. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rempała verovert de bal door een tackle van achteren. Rempała geeft een lange en hoge pass. Niedźwiecki kopt de bal weg. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rduch probeert naar een medespeler te passen. Tomicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Żabski de bal. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Łapiński met de inworp. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki verovert de bal door een tackle van achteren. Tomicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Gill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilchowski rent richting de bal. Wilchowski geeft een hoge lob. Łapiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Szpręga rent richting de bal. Szpręga passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wrzeszcz de bal onder controle te krijgen. Gill rent richting de bal. Gill geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gill met de inworp. Tomicki heeft problemen om de bal te vangen. Tomicki geeft een hoge lob. Łapiński rent richting de bal. Łapiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Szynalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała onderschept slim de pass. Karolkiewicz rent richting de bal. Karolkiewicz schiet op doel. Rduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Wrocław 74%, Ajax Sosnowiec 26%.
Silesia Wrocław - Ajax Sosnowiec 0:9