Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackpink Puszcza Niepołomice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Pieróg heeft problemen om de bal te vangen. Pieróg passt de bal in één keer door. Biniaś rent richting de bal. Horda bereikt de bal nog maar net als eerste. Horda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glonek met de inworp. Marcola is nu in balbezit. Marcola schiet op doel. Świtalski probeert de bal aan de voet te houden. Regulewicz bokst de bal weg. Złocki rent richting de bal. Złocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackpink - Puszcza Niepołomice 1:0

17e minuut.
Cierpich met een sublieme pass. Kielar is nu in balbezit. Złocki rent richting de bal. Złocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Cierpich de bal. Horda is nu in balbezit. Horda speelt de bal door. Zgrzelak is nu in balbezit. Zgrzelak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Horda de bal. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Złocki de bal. Złocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackpink 43%, Puszcza Niepołomice 57%.
Blackpink - Puszcza Niepołomice 1:0

64e minuut.
Glonek met de inworp. Pieróg is nu in balbezit. Pieróg geeft een hoge lob. Złocki rent richting de bal. Złocki haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackpink - Puszcza Niepołomice 2:0

77e minuut.
Pieróg passt de bal zonder na te denken. Marcola rent richting de bal. Szeląg rent richting de bal. Marcola rent richting de bal. Marcola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kielar trapt de bal weg van het doel. Bociański rent richting de bal. Met opzet legt Muczek zijn tegenspeler op de grond. Muczek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackpink 44%, Puszcza Niepołomice 56%.
Blackpink - Puszcza Niepołomice 2:0