Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Sosnowiec fc Buk
1-3-5-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten slecht
solide Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Szmit verovert de bal door een tackle van achteren. Szmit passt de bal met de wreef. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński onderschept slim de pass. Barwiński schiet op doel. Maciaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Wilchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilchowski speelt de bal door. Szmit is nu in balbezit. Szmit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - fc Buk 1:0

6e minuut.
Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grombelski de bal. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - fc Buk 2:0

10e minuut.
Rempała onderschept slim de pass. Rempała met een sublieme pass. Wilchowski speelt de bal door. Klungelig pakt Szmit de bal. Szmit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Barwiński de bal. Łuczyński is nu in balbezit. Łuczyński haalt uit met een fantastische trap. Maciaszek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski geeft een lange en hoge pass. Sasol kopt de bal weg. Daar is Łuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczyński geeft de bal voor. Maciaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tomicki probeert naar een medespeler te passen. Stasiorowski is nu in balbezit. Szmit verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczyński rent richting de bal. Łuczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rempała verovert de bal door een tackle van achteren. Rempała speelt de bal door. Barwiński is nu in balbezit. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chanowski kopt de bal weg. Daar is Gacula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilchowski speelt de bal door. Barwiński rent richting de bal. Barwiński passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - fc Buk 3:0

26e minuut.
Szmit geeft een hoge lob. Daar is Chraca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łuczyński rent richting de bal. Łuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - fc Buk 4:0

30e minuut.
Gill rent richting de bal. Gill geeft een lange en hoge pass. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Maciaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - fc Buk 5:0

33e minuut.
Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gill met een sublieme pass. Daar is Barwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rempała passt de bal in één keer door. Daar is Adamiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łuczyński. Łuczyński krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Barwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Maciaszek trapt de bal weg. Łuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczyński geeft een hoge lob. Maciaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tomicki neemt de hoekschop. Grombelski kopt de bal weg. Degabriele met een sublieme pass. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński draait met de bal, schiet en ... Maciaszek bokst de bal weg. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ... Maciaszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - fc Buk 6:0

41e minuut.
Rempała probeert naar een medespeler te passen. Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tomicki rent richting de bal. Tomicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adamiec de bal. Łuczyński rent richting de bal. Łuczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 19%, fc Buk 81%.
Ajax Sosnowiec - fc Buk 6:0

46e minuut.
Łapiński komt het veld opgelopen. Karolkiewicz komt het veld opgelopen. Niedźwiecki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gill kopt de bal weg. Daar is Grombelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilchowski met een sublieme pass. Łapiński heeft problemen om de bal te vangen. Łapiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rempała onderschept slim de pass. Rempała geeft de bal voor. Łapiński heeft problemen om de bal te vangen. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Maciaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Chraca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tomicki probeert naar een medespeler te passen. Wilchowski heeft problemen om de bal te vangen. Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garbień trapt de bal weg. Niedźwiecki kopt de bal weg. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski geeft de bal voor. Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiecki schiet op doel. Maciaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - fc Buk 7:0

85e minuut.
Karolkiewicz is nu in balbezit. Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Niedźwiecki rent richting de bal. Niedźwiecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karolkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Sosnowiec - fc Buk 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Sosnowiec 22%, fc Buk 78%.
Ajax Sosnowiec - fc Buk 8:0