Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brykające Trąby Ajax Sosnowiec
Normal Tactiek Nowy Ajax 3-4-3
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 45.7
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Wilchowski kopt de bal weg. Rempała heeft problemen om de bal te vangen. Rempała geeft de bal voor. Szmit krijgt zijn hoofd ertegen. Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rempała is nu in balbezit. Rempała geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Karpów de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:1

6e minuut.
Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chanowski geeft de bal voor. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Pereszlucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:2

15e minuut.
Gill probeert naar een medespeler te passen. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński begaat een overtreding. Dedyński krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski geeft een hoge lob. Szmit kopt de bal weg. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wilchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilchowski geeft een lange en hoge pass. Barwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Szmit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmit schiet op doel. Pereszlucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:3

29e minuut.
Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński passt de bal zonder na te denken. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała verovert de bal door een tackle van achteren. Barwiński rent richting de bal. Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Rempała geeft de bal voor. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Pereszlucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Syrek geeft de bal voor. Niedźwiecki heeft problemen om de bal te vangen. Szmit rent richting de bal. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Łapiński onderschept slim de pass. Łapiński geeft een hoge lob. Gill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gill geeft een lange en hoge pass. Szmit krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Romuzga de bal. Wilchowski rent richting de bal. Wilchowski speelt de bal door. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Niedźwiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niedźwiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomicki komt het veld opgelopen. Gumiński komt het veld opgelopen. Karolkiewicz komt het veld opgelopen. Lesień komt het veld opgelopen. Karolkiewicz neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brykające Trąby 74%, Ajax Sosnowiec 26%.
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:5

54e minuut.
Łapiński is nu in balbezit. Łapiński met een sublieme pass. Głodny rent richting de bal. Barwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Barwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:6

59e minuut.
Tomicki heeft problemen om de bal te vangen. Tomicki geeft de bal voor. Głodny kopt de bal weg. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:7

60e minuut.
Rempała speelt de bal door. Karolkiewicz is nu in balbezit. Barwiński rent richting de bal. Barwiński draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:8

63e minuut.
Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit geeft de bal voor. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pereszlucha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:9

66e minuut.
Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolkiewicz passt de bal met de wreef. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmit rent richting de bal. Szmit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:10

73e minuut.
Gill rent richting de bal. Gill geeft een lange en hoge pass. Daar is Syrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:11

77e minuut.
Lesień probeert naar een medespeler te passen. Karolkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Karolkiewicz speelt de bal door. Szmit is nu in balbezit. Szmit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:12

89e minuut.
Tomicki rent richting de bal. Tomicki geeft een hoge lob. Barwiński rent richting de bal. Szmit rent richting de bal. Szmit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brykające Trąby 79%, Ajax Sosnowiec 21%.
Brykające Trąby - Ajax Sosnowiec 0:13