Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia Wrocław Galaxy Chojnice
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Potrzebowski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzywacz zal de hoekschop nemen. Szpręga maakt een snoekduik en kopt de bal. Markiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia Wrocław - Galaxy Chojnice 1:0

5e minuut.
Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski passt de bal zonder na te denken. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski draait met de bal, schiet en ... Potrzebowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pieczyński trapt de bal weg van het doel. Rosłoniec kopt de bal weg. Markiewicz is nu in balbezit. Markiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rosłoniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Szynalewski de bal. Met opzet legt Balicki zijn tegenspeler op de grond. Balicki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Efir geeft een hoge lob. Inworp. Szpręga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasuski rent richting de bal. Krasuski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kuchar rent richting de bal. Rosłoniec rent richting de bal. Rosłoniec probeert naar een medespeler te passen. Gąsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Szpręga rent richting de bal. Szpręga passt de bal zonder na te denken. Markiewicz rent richting de bal. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Wrocław 34%, Galaxy Chojnice 66%.
Silesia Wrocław - Galaxy Chojnice 1:0

54e minuut.
Kuchar rent richting de bal. Rosłoniec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szynalewski. Szynalewski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara passt de bal met de wreef. Markiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiewicz draait met de bal, schiet en ... Pieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Potrzebowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grzywacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasuski geeft een hoge lob. Szpręga kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia Wrocław 41%, Galaxy Chojnice 59%.
Silesia Wrocław - Galaxy Chojnice 1:0