Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WindySocks RKS Dźbów
5-3-2 moja Tactiek 532
49% Balbezit 51%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 23.5
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


5e minuut.
da Silva Barros probeert de bal met de borst te controleren. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công passt de bal zonder na te denken. Živanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros passt de bal in één keer door. Živanov heeft problemen om de bal te vangen. Živanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Majka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva Barros met een snelle inworp. Bùi Công is nu in balbezit. Bùi Công geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Živanov is nu in balbezit. Živanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 1:0

23e minuut.
Ziemniak geeft een hoge lob. Léo is nu in balbezit. Léo passt de bal in één keer door. da Silva Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barros geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lami speelt de bal door. da Silva Barros kopt de bal weg. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Broniewski geeft een hoge lob. da Silva Barros probeert naar een medespeler te passen. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 2:0

32e minuut.
Brzóska passt de bal zonder na te denken. Gracz is nu in balbezit. Léo speelt de bal door. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 3:0

36e minuut.
da Silva Barros onderschept slim de pass. da Silva Barros passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ziemniak de bal onder controle te krijgen. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 4:0

40e minuut.
Gyurcsány kopt de bal weg. Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracz passt de bal met de wreef. Gyurcsány probeert de bal met de borst te controleren. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WindySocks 16%, RKS Dźbów 84%.
WindySocks - RKS Dźbów 5:0

48e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. Bùi Công onderschept slim de pass. Bùi Công met een sublieme pass. Živanov rent richting de bal. Živanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 6:0

55e minuut.
Bùi Công probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gyurcsány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majka. Gyurcsány raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bùi Công neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
da Silva Barros rent richting de bal. da Silva Barros geeft een lange en hoge pass. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ... Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 7:0

58e minuut.
Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak rent richting de bal. Gyurcsány onderschept slim de pass. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 8:0

59e minuut.
Živanov passt de bal met de wreef. Ziemniak is nu in balbezit. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Léo geeft de bal voor. Gyurcsány kopt de bal weg. Živanov rent richting de bal. Živanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
da Silva Barros passt de bal zonder na te denken. Gracz rent richting de bal. Gracz speelt de bal door. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Živanov passt de bal in één keer door. Bùi Công is nu in balbezit. Bùi Công passt de bal in één keer door. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány schiet op doel. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 9:0

74e minuut.
Gyurcsány rent richting de bal. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Lami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - RKS Dźbów 10:0

75e minuut.
Dereniowski met een sublieme pass. Głodny heeft problemen om de bal te vangen. Gracz is nu in balbezit. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lami probeert naar een medespeler te passen. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Živanov de bal. Živanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WindySocks 29%, RKS Dźbów 71%.
WindySocks - RKS Dźbów 10:0