Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.Radomiak. Fc Gromiec
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Kormoranowski is nu in balbezit. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosiński passt de bal in één keer door. Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Szrajda geeft de bal voor. Kormoranowski kopt de bal weg. Lokusz rent richting de bal. Koszarek onderschept slim de pass. Koszarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.Radomiak. - Fc Gromiec 0:1

16e minuut.
Kormoranowski controleert de bal met de borst. Tosiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kormoranowski. Kormoranowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lokusz met de inworp. Brykała kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowalczyk. Kowalczyk krijgt een gele kaart. Brykała raakt geblesseerd tijdens het duel. Szumański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ekiert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Momot is nu in balbezit. Momot passt de bal in één keer door. Szrajda probeert naar een medespeler te passen. Koszarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Tosiński passt de bal zonder na te denken. Nawrocik is nu in balbezit. Nawrocik met een sublieme pass. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.Radomiak. - Fc Gromiec 1:1

27e minuut.
Szumański is nu in balbezit. Kormoranowski onderschept slim de pass. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kormoranowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki is nu in balbezit. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.Radomiak. - Fc Gromiec 2:1

44e minuut.
Tosiński heeft problemen om de bal te vangen. Bejnierowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kormoranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kormoranowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.Radomiak. - Fc Gromiec 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Radomiak. 55%, Fc Gromiec 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.Radomiak. - Fc Gromiec 2:2

46e minuut.
Kowalczyk probeert naar een medespeler te passen. Momot is nu in balbezit. Rurkowski begaat een overtreding. Rurkowski krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Koszarek kopt de bal weg. Kormoranowski rent richting de bal. Tosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kormoranowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Momot bereikt de bal nog maar net als eerste. Momot probeert naar een medespeler te passen. Kormoranowski is nu in balbezit. Koszarek is nu in balbezit. Koszarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Momot passt de bal in één keer door. Bejnierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski begaat een overtreding. Rurkowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Radomiak. 43%, Fc Gromiec 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.Radomiak. - Fc Gromiec 2:2