Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dragons FC Ogórasy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jesiotr de bal onder controle te krijgen. Inotlewski rent richting de bal. Inotlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jesiotr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - FC Ogórasy 1:0

10e minuut.
Patalan onderschept slim de pass. Brzoza rent richting de bal. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Klon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dragons - FC Ogórasy 1:1

14e minuut.
Oskierko geeft de bal voor. Inworp. Szmek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tędzyński is nu in balbezit. Tędzyński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patalan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - FC Ogórasy 1:2

16e minuut.
Koks met een snelle inworp. Patas is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Krukowski ... Strafschop! Krukowski krijgt een gele kaart. Patas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dragons - FC Ogórasy 2:2

19e minuut.
Koks kopt de bal weg. Patas is nu in balbezit. Patas speelt de bal door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inotlewski passt de bal met de wreef. Patas rent richting de bal. Patas speelt de bal door. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zaloga speelt de bal door. Pisoń heeft problemen om de bal te vangen. Pisoń probeert naar een medespeler te passen. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - FC Ogórasy 2:3

35e minuut.
Klon is nu in balbezit. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski is nu in balbezit. Patalan is nu in balbezit. Patalan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - FC Ogórasy 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dragons 60%, FC Ogórasy 40%.
Fc Dragons - FC Ogórasy 2:4

47e minuut.
Patas onderschept slim de pass. Patas probeert naar een medespeler te passen. Kieszek rent richting de bal. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Dusza kopt de bal weg. Patas is nu in balbezit. Patas speelt de bal door. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pacholczyk passt de bal zonder na te denken. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko maakt een afschuwelijke overtreding. Oskierko krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sadecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zakos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dragons 35%, FC Ogórasy 65%.
Fc Dragons - FC Ogórasy 2:4