Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Puck RKS Dźbów
Normal Tactiek 532
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 24.2
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Broniewski probeert naar een medespeler te passen. Shumana met een sublieme pass. Policht rent richting de bal. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Broniewski onderschept slim de pass. Broniewski probeert naar een medespeler te passen. Brzóska probeert naar een medespeler te passen. Hervatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervatek geeft een hoge lob. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 1:0

15e minuut.
Hervatek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi probeert naar een medespeler te passen. Policht rent richting de bal. Policht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hervatek geeft de bal voor. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin speelt de bal door. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lami speelt de bal door. Klungelig pakt Labrousse de bal. Labrousse probeert naar een medespeler te passen. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ... Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hervatek onderschept slim de pass. Hervatek passt de bal met de wreef. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Głodny met een sublieme pass. Parodi rent richting de bal. Parodi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Policht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Ziemniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin passt de bal in één keer door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Sekin onderschept slim de pass. Sekin speelt de bal door. Ziemniak rent richting de bal. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Shumana geeft een lange en hoge pass. Majka probeert de bal aan de voet te houden. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin schiet op doel. Policht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lami trapt de bal weg van het doel. Daar is Głodny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labrousse met een sublieme pass. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ... Lami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin passt de bal zonder na te denken. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. Lami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Policht raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Policht neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Puck 27%, RKS Dźbów 73%.
Orkan Puck - RKS Dźbów 2:0

48e minuut.
Majka passt de bal in één keer door. Shumana rent richting de bal. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel. Lami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 3:0

52e minuut.
Gracz is nu in balbezit. Policht onderschept slim de pass. Policht passt de bal met de wreef. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lami trapt de bal weg. Hervatek kopt de bal weg. Majka rent richting de bal. Policht verovert de bal door een tackle van achteren. Policht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Parodi geeft een lange en hoge pass. Daar is Owczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracz is nu in balbezit. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 4:0

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Owczarek de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parodi zal de hoekschop nemen. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shumana rent richting de bal. Shumana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 5:0

62e minuut.
Sekin rent richting de bal. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lami met een harde bal richting middenveld. Labrousse kopt de bal weg. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Owczarek passt de bal zonder na te denken. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse onderschept slim de pass. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ... Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Majka verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shumana neemt de hoekschop. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Policht schiet op doel. Lami bokst de bal weg.

71e minuut.
Parodi is nu in balbezit. Parodi geeft een hoge lob. Daar is Gałęzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Parodi geeft een lange en hoge pass. Daar is Gracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekin rent richting de bal. Sekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 6:0

74e minuut.
Gałęzewski passt de bal in één keer door. Dereniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski passt de bal zonder na te denken. Szwech rent richting de bal. Szwech haalt uit met een fantastische trap. Sơn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin is nu in balbezit. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ... Lami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 7:0

80e minuut.
Labrousse verovert de bal door een tackle van achteren. Labrousse geeft een lange en hoge pass. Policht is nu in balbezit. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 8:0

82e minuut.
Brzóska met een sublieme pass. Sekin speelt de bal door. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Policht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - RKS Dźbów 9:0

88e minuut.
Parodi passt de bal zonder na te denken. Policht rent richting de bal. Met opzet legt Ziemniak zijn tegenspeler op de grond. Ziemniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Puck 22%, RKS Dźbów 78%.
Orkan Puck - RKS Dźbów 9:0