Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Uttara Karcące Hełmy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Lenart rent richting de bal. Lenart geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tytek de bal onder controle te krijgen. Czapiga rent richting de bal. Czapiga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wichrowski geeft een hoge lob. Leśniowski heeft problemen om de bal te vangen. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiga haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uttara - Karcące Hełmy 1:0

29e minuut.
Stocki geeft de bal voor. Chełchowski controleert de bal met de borst. Rechot rent richting de bal. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nitecki trapt de bal weg. Chełchowski kopt de bal weg. Daar is Sieniuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafirski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Uttara - Karcące Hełmy 1:1

42e minuut.
Wichrowski onderschept slim de pass. Chełchowski onderschept slim de pass. Chełchowski speelt de bal door. Szafirski heeft problemen om de bal te vangen. Szafirski schiet op doel. Nitecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uttara 53%, Karcące Hełmy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Uttara - Karcące Hełmy 1:1

55e minuut.
Leśniowski trapt de bal weg van het doel. Chełchowski kopt de bal weg. Daar is Sieniuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chełchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Badur probeert naar een medespeler te passen. Chmiest rent richting de bal. Chmiest probeert naar een medespeler te passen. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Rzewuski met een harde bal richting middenveld. Stocki met een sublieme pass. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uttara - Karcące Hełmy 1:2

87e minuut.
Chmiest geeft een lange en hoge pass. Czapiga is nu in balbezit. Zdylewicz begaat een overtreding. Czapiga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uttara 52%, Karcące Hełmy 48%.
FC Uttara - Karcące Hełmy 1:2