Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.Radomiak. FC Ogórasy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Szumański speelt de bal door. Dusza rent richting de bal. Dusza geeft de bal voor. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski rent richting de bal. Rurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.Radomiak. - FC Ogórasy 1:0

31e minuut.
Pisoń geeft een hoge lob. Tędzyński kopt de bal weg. Daar is Naramowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan schiet op doel. Czarniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tosiński onderschept slim de pass. Tosiński passt de bal in één keer door. Tudecki rent richting de bal. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.Radomiak. - FC Ogórasy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Radomiak. 53%, FC Ogórasy 47%.
.Radomiak. - FC Ogórasy 2:0

47e minuut.
Krukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki haalt uit met een fantastische trap. Rurkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Tosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosiński geeft een hoge lob. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.Radomiak. - FC Ogórasy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .Radomiak. 38%, FC Ogórasy 62%.
.Radomiak. - FC Ogórasy 3:0