Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Gromiec Fc Dragons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Koks rent richting de bal. Bejnierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bejnierowicz passt de bal in één keer door. Koszarek is nu in balbezit. Koszarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Momot onderschept slim de pass. Momot geeft een hoge lob. Koszarek rent richting de bal. Koszarek haalt uit met een fantastische trap. Kurdek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gromiec - Fc Dragons 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Inotlewski de bal. Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Sadecki speelt de bal door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Ekiert bokst de bal weg. Polkowski rent richting de bal. Polkowski geeft de bal voor. Koszarek is nu in balbezit. Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ekiert trapt de bal weg van het doel. Inotlewski kopt de bal weg. Daar is Wadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gromiec 57%, Fc Dragons 43%.
Fc Gromiec - Fc Dragons 1:0

50e minuut.
Klon geeft de bal voor. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Patas verovert de bal door een tackle van achteren. Patas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski probeert naar een medespeler te passen. Wadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Gromiec - Fc Dragons 1:1

57e minuut.
Momot verovert de bal door een tackle van achteren. Kormoranowski is nu in balbezit. Inotlewski rent richting de bal. Kormoranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kormoranowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stefańczyk met een snelle inworp. Kowalczyk speelt de bal door. Koszarek is nu in balbezit. Kormoranowski rent richting de bal. Kormoranowski schiet op doel. Kurdek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Miodopolski probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek passt de bal in één keer door. Patas is nu in balbezit. Patas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klon is nu in balbezit. Klon geeft een hoge lob. Nanek probeert de bal met de borst te controleren. Koszarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gromiec - Fc Dragons 2:1

89e minuut.
Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski onderschept slim de pass. Kormoranowski draait met de bal, schiet en ... Pacholczyk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gromiec 47%, Fc Dragons 53%.
Fc Gromiec - Fc Dragons 2:1