Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karcące Hełmy Akritas Chlorakas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


18e minuut.
Tytek is nu in balbezit. Jabłoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tytek raakt geblesseerd tijdens het duel. Lenart met een snel genomen vrije trap. Szczotok kopt de bal weg. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pobuta met een snelle inworp. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tytek zijn tegenspeler op de grond. Kluszczyński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kluszczyński kan niet meer verder spelen. Brychczy komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Zdylewicz onderschept slim de pass. Zdylewicz speelt de bal door. Tytek probeert de bal met de borst te controleren. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karcące Hełmy - Akritas Chlorakas 0:1

33e minuut.
Tytek speelt de bal door. Chełchowski is nu in balbezit. Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełchowski rent richting de bal. Chełchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gilewski is nu in balbezit. Skrzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jabłoński is nu in balbezit. Jabłoński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ozimkowski passt de bal met de wreef. Brychczy heeft problemen om de bal te vangen. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy rent richting de bal. Brychczy draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Deląg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szafirski. Deląg raakt geblesseerd tijdens het duel. Deląg met een snel genomen vrije trap. Ozimkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ozimkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karcące Hełmy - Akritas Chlorakas 0:2

45e minuut.
Holta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Felsztyński de bal onder controle te krijgen. Chełchowski rent richting de bal. Szafirski rent richting de bal. Szafirski haalt uit met een fantastische trap. Bizoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karcące Hełmy 48%, Akritas Chlorakas 52%.
Karcące Hełmy - Akritas Chlorakas 0:2

50e minuut.
Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński passt de bal zonder na te denken. Zdylewicz is nu in balbezit. Brychczy verovert de bal door een tackle van achteren. Brychczy draait met de bal, schiet en ... Rzewuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Leśniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy passt de bal zonder na te denken. Dziki is nu in balbezit. Dziki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karcące Hełmy - Akritas Chlorakas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karcące Hełmy 59%, Akritas Chlorakas 41%.
Karcące Hełmy - Akritas Chlorakas 0:3