Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Puck Karcące Hełmy
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 18.3
formidabel Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tytek passt de bal zonder na te denken. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu passt de bal in één keer door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Chełchowski heeft problemen om de bal te vangen. Răileanu is nu in balbezit. Răileanu passt de bal in één keer door. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Răileanu kopt de bal weg. Daar is Policht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policht passt de bal in één keer door. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ... Rzewuski bokst de bal weg.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Labrousse de bal onder controle te krijgen. Răileanu probeert naar een medespeler te passen. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht verovert de bal door een tackle van achteren. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Policht probeert naar een medespeler te passen. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse passt de bal zonder na te denken. Sekin rent richting de bal. Sekin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Răileanu passt de bal zonder na te denken. Sekin probeert naar een medespeler te passen. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 1:0

26e minuut.
Labrousse met een sublieme pass. Sekin rent richting de bal. Sekin met een sublieme pass. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leśniowski heeft problemen om de bal te vangen. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ... Rzewuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Rzewuski met een sublieme pass. Răileanu kopt de bal weg. Sekin rent richting de bal. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 2:0

33e minuut.
Sekin is nu in balbezit. Holta is nu in balbezit. Sekin onderschept slim de pass. Sekin geeft de bal voor. Policht maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rzewuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Parodi heeft problemen om de bal te vangen. Parodi geeft een hoge lob. Leśniowski kan de bal niet met de borst controleren. Policht rent richting de bal. Policht schiet op doel. Rzewuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zdylewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Shumana met een snelle inworp. Sekin is nu in balbezit. Sekin geeft een hoge lob. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tytek kopt de bal weg. Labrousse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holta is nu in balbezit. Sekin onderschept slim de pass. Sekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rzewuski trapt de bal weg. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin passt de bal in één keer door. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Răileanu passt de bal in één keer door. Parodi is nu in balbezit. Parodi passt de bal met de wreef. Policht rent richting de bal. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Puck 23%, Karcące Hełmy 77%.
Orkan Puck - Karcące Hełmy 3:0

48e minuut.
Leśniowski probeert de bal aan de voet te houden. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin rent richting de bal. Sekin schiet op doel. Zdylewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 4:0

49e minuut.
Holta probeert de bal aan de voet te houden. Shumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Shumana passt de bal met de wreef. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Labrousse de bal. Labrousse passt de bal zonder na te denken. Sekin met een sublieme pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 5:0

52e minuut.
Labrousse rent richting de bal. Labrousse passt de bal zonder na te denken. Policht is nu in balbezit. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 6:0

60e minuut.
Parodi speelt de bal door. Sekin rent richting de bal. Sekin passt de bal in één keer door. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Skrzyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shumana met de inworp. Sekin is nu in balbezit. Sekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin passt de bal in één keer door. Leśniowski geeft een lange en hoge pass. Policht rent richting de bal. Policht schiet op doel. Rzewuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Leśniowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parodi met de inworp. Sekin rent richting de bal. Sekin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 7:0

67e minuut.
Sekin probeert naar een medespeler te passen. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răileanu speelt de bal door. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 8:0

72e minuut.
Policht schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Rzewuski met een harde bal richting middenveld. Shumana kopt de bal weg. Sekin is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Răileanu geeft de bal voor. Zdylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ... Rzewuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 9:0

79e minuut.
Tytek geeft de bal voor. Shumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Shumana probeert naar een medespeler te passen. Sekin heeft problemen om de bal te vangen. Sekin draait met de bal, schiet en ... Rzewuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 10:0

81e minuut.
Labrousse probeert naar een medespeler te passen. Shumana rent richting de bal. Shumana geeft de bal voor. Policht krijgt zijn hoofd ertegen. Rzewuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 11:0

82e minuut.
Szafirski is nu in balbezit. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin probeert naar een medespeler te passen. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Shumana kopt de bal weg. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin geeft de bal voor. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Labrousse kopt de bal weg. Policht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Policht passt de bal met de wreef. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - Karcące Hełmy 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Puck 23%, Karcące Hełmy 77%.
Orkan Puck - Karcące Hełmy 12:0