Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Puck FC Ogórasy
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Hervatek speelt de bal door. Sekin rent richting de bal. Sekin passt de bal in één keer door. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 1:0

7e minuut.
Labrousse kopt de bal weg. Sekin heeft problemen om de bal te vangen. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Labrousse kopt de bal weg. Jesiotr heeft problemen om de bal te vangen. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 2:0

8e minuut.
Brzoza rent richting de bal. Policht onderschept slim de pass. Sekin is nu in balbezit. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sekin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hervatek de bal. Hervatek met een sublieme pass. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shumana is nu in balbezit. Shumana geeft de bal voor. Policht kan de bal niet met de borst controleren. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Shumana geeft een lange en hoge pass. Jesiotr kopt de bal weg. Daar is Zaloga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hervatek rent richting de bal. Hervatek geeft een hoge lob. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel. Bombielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 3:0

25e minuut.
Shumana is nu in balbezit. Shumana geeft de bal voor. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 4:0

26e minuut.
Klungelig pakt Patalan de bal. Patalan passt de bal met de wreef. Krukowski rent richting de bal. Policht onderschept slim de pass. Policht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 5:0

28e minuut.
Bombielewicz trapt de bal weg van het doel. Pisoń kopt de bal weg. Klungelig pakt Krukowski de bal. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Parodi onderschept slim de pass. Parodi met een sublieme pass. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 6:0

33e minuut.
Tędzyński rent richting de bal. Chudzio rent richting de bal. Chudzio geeft een hoge lob. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hervatek probeert naar een medespeler te passen. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi passt de bal met de wreef. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bombielewicz met een harde bal richting middenveld. Hervatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervatek probeert naar een medespeler te passen. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 7:0

40e minuut.
Jesiotr probeert de bal aan de voet te houden. Labrousse kopt de bal weg. Krukowski rent richting de bal. Policht verovert de bal door een tackle van achteren. Policht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jesiotr bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht onderschept slim de pass. Policht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jesiotr geeft de bal voor. Klungelig pakt Piacenzil de bal. Piacenzil geeft een lange en hoge pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Puck 29%, FC Ogórasy 71%.
Orkan Puck - FC Ogórasy 7:0

48e minuut.
Krukowski controleert de bal met de borst. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza is nu in balbezit. Sekin onderschept slim de pass. Sekin draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Jesiotr de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hervatek passt de bal zonder na te denken. Labrousse is nu in balbezit. Labrousse met een sublieme pass. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Brzoza kopt de bal weg. Labrousse speelt de bal door. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hervatek onderschept slim de pass. Hervatek met een sublieme pass. Klungelig pakt Policht de bal. Sekin is nu in balbezit. Sekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 8:0

58e minuut.
Daar is Sekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekin schiet op doel. Jesiotr probeert de bal aan de voet te houden. Hervatek is nu in balbezit. Hervatek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bombielewicz trapt de bal weg. Dusza heeft problemen om de bal te vangen. Labrousse is nu in balbezit. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hervatek is nu in balbezit. Hervatek passt de bal zonder na te denken. Parodi speelt de bal door. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 9:0

70e minuut.
Zaloga met de inworp. Dusza rent richting de bal. Dusza geeft een lange en hoge pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bombielewicz met een harde bal richting middenveld. Sekin kopt de bal weg. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bombielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Hervatek passt de bal zonder na te denken. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi met een sublieme pass. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jesiotr kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 10:0

77e minuut.
Labrousse passt de bal in één keer door. Sekin rent richting de bal. Sekin probeert naar een medespeler te passen. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Puck - FC Ogórasy 11:0

79e minuut.
Piacenzil met een sublieme pass. Shumana rent richting de bal. Shumana passt de bal met de wreef. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Labrousse kopt de bal weg. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sekin de bal. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi geeft de bal voor. Daar is Jesiotr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Labrousse met een sublieme pass. Daar is Policht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekin rent richting de bal. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szmek geeft een lange en hoge pass. Hervatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervatek probeert naar een medespeler te passen. Sekin rent richting de bal. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Puck 22%, FC Ogórasy 78%.
Orkan Puck - FC Ogórasy 11:0