Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karcące Hełmy RKS Dźbów
Normal Tactiek 1
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska onderschept slim de pass. Brzóska geeft de bal voor. Dereniowski rent richting de bal. Dereniowski draait met de bal, schiet en ... Rzewuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Głodny is nu in balbezit. Głodny geeft een hoge lob. Lenart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dereniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karcące Hełmy 48%, RKS Dźbów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karcące Hełmy - RKS Dźbów 0:0

57e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Zdylewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwech rent richting de bal. Szwech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karcące Hełmy - RKS Dźbów 0:1

68e minuut.
Dereniowski is nu in balbezit. Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodny onderschept slim de pass. Dereniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska geeft de bal voor. Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwech onderschept slim de pass. Szwech schiet op doel. Rzewuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karcące Hełmy 57%, RKS Dźbów 43%.
Karcące Hełmy - RKS Dźbów 0:1