Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ogórasy Rzeszów UNITED
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kamieniecki passt de bal zonder na te denken. Ćwiąkała met een sublieme pass. Wadyl is nu in balbezit. Wadyl haalt uit met een fantastische trap. Kieszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bombielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kosior verovert de bal door een tackle van achteren. Kosior passt de bal zonder na te denken. Wadyl is nu in balbezit. Wadyl draait met de bal, schiet en ... Bombielewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórasy - Rzeszów UNITED 0:1

7e minuut.
Sztaba rent richting de bal. Dusza onderschept slim de pass. Dusza geeft een lange en hoge pass. Patalan rent richting de bal. Patalan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ogórasy - Rzeszów UNITED 1:1

16e minuut.
Zaloga verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pisoń de bal onder controle te krijgen. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamieniecki onderschept slim de pass. Kamieniecki passt de bal in één keer door. Sztaba heeft problemen om de bal te vangen. Sztaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pisoń verovert de bal door een tackle van achteren. Pisoń passt de bal met de wreef. Dusza geeft een lange en hoge pass. Patalan probeert de bal met de borst te controleren. Patalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogórasy 61%, Rzeszów UNITED 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ogórasy - Rzeszów UNITED 1:1

56e minuut.
Kamieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl probeert naar een medespeler te passen. Sztaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piwowar verovert de bal door een tackle van achteren. Zaloga onderschept slim de pass. Zaloga met een sublieme pass. Pisoń is nu in balbezit. Pisoń geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórasy - Rzeszów UNITED 2:1

73e minuut.
Inworp. Pisoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzoza rent richting de bal. Brzoza passt de bal in één keer door. Dusza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ćwiąkała probeert naar een medespeler te passen. Dusza heeft problemen om de bal te vangen. Wadyl is nu in balbezit. Sztaba is nu in balbezit. Sztaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ogórasy - Rzeszów UNITED 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogórasy 55%, Rzeszów UNITED 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ogórasy - Rzeszów UNITED 2:2