Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dragons Orkan Puck
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 42.7
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Miodopolski met een sublieme pass. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi geeft een lange en hoge pass. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:1

6e minuut.
Piacenzil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Policht de bal. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht onderschept slim de pass. Policht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:2

8e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap. Klon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Sadecki speelt de bal door. Tasak rent richting de bal. Chudzio onderschept slim de pass. Parodi rent richting de bal. Parodi geeft een hoge lob. Kurdek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:3

13e minuut.
Hervatek is nu in balbezit. Hervatek met een sublieme pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ... Kurdek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:4

14e minuut.
Oskierko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zakos komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Klon met een harde bal richting middenveld. Labrousse kopt de bal weg. Policht is nu in balbezit. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Kurdek bokst de bal weg. Pacholczyk heeft problemen om de bal te vangen. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:5

20e minuut.
Klon speelt de bal door. Hervatek probeert naar een medespeler te passen. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Miodopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodopolski onderschept slim de pass. Sekin onderschept slim de pass. Sekin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:6

25e minuut.
Zakos passt de bal in één keer door. Piacenzil is nu in balbezit. Koks begaat een overtreding. Koks krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervatek is nu in balbezit. Hervatek passt de bal zonder na te denken. Policht heeft problemen om de bal te vangen. Policht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Shumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Shumana speelt de bal door. Policht rent richting de bal. Policht schiet op doel. Kurdek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klon met een sublieme pass. Hervatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervatek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Policht heeft problemen om de bal te vangen. Miodopolski onderschept slim de pass. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin draait met de bal, schiet en ... Pacholczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parodi neemt de hoekschop. Policht maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Labrousse kopt de bal weg. Sekin heeft problemen om de bal te vangen. Sekin met een sublieme pass. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap. Kurdek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parodi zal de hoekschop nemen. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:7

35e minuut.
Gmyrek speelt de bal door. Miodopolski heeft problemen om de bal te vangen. Pacholczyk rent richting de bal. Policht rent richting de bal. Policht schiet op doel. Kurdek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Doeltrap. Pacholczyk met een harde bal richting middenveld. Sekin kopt de bal weg. Policht rent richting de bal. Policht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:8

45e minuut.
Policht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Policht. Policht krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dragons 84%, Orkan Puck 16%.
Fc Dragons - Orkan Puck 0:8

50e minuut.
Parodi is nu in balbezit. Parodi met een sublieme pass. Inotlewski is nu in balbezit. Policht is nu in balbezit. Policht schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Klon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parodi met de inworp. Sekin rent richting de bal. Sekin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klon trapt de bal weg. Hervatek geeft een lange en hoge pass. Shumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Shumana geeft de bal voor. Policht springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sekin met een sublieme pass. Klon bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Policht is nu in balbezit. Klon is nu in balbezit. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin schiet op doel. Pacholczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:9

57e minuut.
Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi speelt de bal door. Policht is nu in balbezit. Policht haalt uit met een fantastische trap. Kurdek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:10

63e minuut.
Sekin speelt de bal door. Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi passt de bal zonder na te denken. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Miodopolski rent richting de bal. Sekin onderschept slim de pass. Sekin met een sublieme pass. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shumana met de inworp. Sekin rent richting de bal. Sekin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Parodi rent richting de bal. Parodi passt de bal met de wreef. Sekin is nu in balbezit. Policht is nu in balbezit. Policht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Shumana speelt de bal door. Klungelig pakt Sekin de bal. Miodopolski rent richting de bal. Sekin onderschept slim de pass. Sekin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sekin is nu in balbezit. Sekin probeert naar een medespeler te passen. Parodi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Policht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Miodopolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekin probeert naar een medespeler te passen. Policht rent richting de bal. Policht draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hervatek met een sublieme pass. Policht rent richting de bal. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Policht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dragons - Orkan Puck 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dragons 78%, Orkan Puck 22%.
Fc Dragons - Orkan Puck 0:11