Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WindySocks Karcące Hełmy
5-3-2 moja Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bùi Công met een sublieme pass. Léo bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo speelt de bal door. Živanov rent richting de bal. Živanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Comandante geeft de bal voor. Daar is Léo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Léo speelt de bal door. Živanov is nu in balbezit. Živanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 1:0

6e minuut.
Danielczak rent richting de bal. Bùi Công onderschept slim de pass. Bùi Công passt de bal zonder na te denken. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány schiet op doel. Rzewuski bokst de bal weg.

7e minuut.
Inworp. Léo met de inworp. Bùi Công speelt de bal door. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rzewuski trapt de bal weg. Daar is Danielczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordowski speelt de bal door. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bordowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordowski met een sublieme pass. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ... Rzewuski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Léo rent richting de bal. Léo speelt de bal door. Zdylewicz is nu in balbezit. Gyurcsány onderschept slim de pass. Gyurcsány schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 2:0

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Léo de bal onder controle te krijgen. Léo passt de bal met de wreef. Bùi Công met een sublieme pass. Živanov rent richting de bal. Živanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 3:0

40e minuut.
Bùi Công passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bordowski de bal. Bordowski probeert naar een medespeler te passen. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bordowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bùi Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công passt de bal in één keer door. Bordowski geeft een hoge lob. Živanov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WindySocks 20%, Karcące Hełmy 80%.
WindySocks - Karcące Hełmy 4:0

49e minuut.
Bùi Công geeft een hoge lob. Živanov is nu in balbezit. Živanov geeft een lange en hoge pass. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 5:0

51e minuut.
Daar is Živanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živanov passt de bal zonder na te denken. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 6:0

56e minuut.
Arrabaça probeert naar een medespeler te passen. Bordowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordowski passt de bal zonder na te denken. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány schiet op doel. Rzewuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Bordowski heeft problemen om de bal te vangen. Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bordowski geeft een lange en hoge pass. Gyurcsány rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bùi Công kopt de bal weg. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdylewicz onderschept slim de pass. Živanov onderschept slim de pass. Živanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Léo met een snelle inworp. Bùi Công is nu in balbezit. Bùi Công passt de bal met de wreef. Léo bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Arrabaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrabaça geeft de bal voor. Zdylewicz is nu in balbezit. Gyurcsány onderschept slim de pass. Gyurcsány schiet op doel. Rzewuski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Léo geeft een hoge lob. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány geeft de bal voor. Živanov rent richting de bal. Živanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Leśniowski de bal. Tytek rent richting de bal. Tytek probeert naar een medespeler te passen. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rzewuski trapt de bal weg. Léo kopt de bal weg. Danielczak heeft problemen om de bal te vangen. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bordowski is nu in balbezit. Danielczak met een sublieme pass. Gyurcsány rent richting de bal. Živanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 7:0

81e minuut.
Léo rent richting de bal. Léo passt de bal zonder na te denken. Gyurcsány is nu in balbezit. Živanov is nu in balbezit. Živanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 8:0

83e minuut.
Lenart is nu in balbezit. Živanov verovert de bal door een tackle van achteren. Živanov speelt de bal door. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Gyurcsány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurcsány schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 9:0

87e minuut.
Bordowski passt de bal zonder na te denken. Arrabaça rent richting de bal. Arrabaça geeft een hoge lob. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Léo bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo geeft een lange en hoge pass. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WindySocks - Karcące Hełmy 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WindySocks 18%, Karcące Hełmy 82%.
WindySocks - Karcące Hełmy 10:0