Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Porosiuki WindySocks
451 Tactiek 5-3-2 moja
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Polewczak onderschept slim de pass. Manys rent richting de bal. Živanov verovert de bal door een tackle van achteren. Živanov draait met de bal, schiet en ... Zdunek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Mieśko geeft de bal voor. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Léo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Léo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Léo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Daar is Trombalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Živanov is nu in balbezit. Živanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mieśko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Živanov met een sublieme pass. Gyurcsány rent richting de bal. Zdunek rent richting de bal. Gyurcsány onderschept slim de pass. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Živanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wultański probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porosiuki - WindySocks 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Porosiuki 69%, WindySocks 31%.
FC Porosiuki - WindySocks 0:1

56e minuut.
Bùi Công rent richting de bal. Bùi Công geeft een lange en hoge pass. Wultański is nu in balbezit. Gyurcsány onderschept slim de pass. Gyurcsány haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porosiuki - WindySocks 0:2

58e minuut.
Polewczak rent richting de bal. Živanov verovert de bal door een tackle van achteren. Manys rent richting de bal. Živanov onderschept slim de pass. Živanov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Szuprytowski geeft de bal voor. Inworp. Bùi Công zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cochran rent richting de bal. Cochran geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ryba rent richting de bal. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polewczak krijgt een gele kaart. Gyurcsány is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Živanov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porosiuki - WindySocks 0:3

89e minuut.
Bordowski passt de bal zonder na te denken. Cochran is nu in balbezit. Cochran geeft een lange en hoge pass. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Porosiuki 70%, WindySocks 30%.
FC Porosiuki - WindySocks 0:3