Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0082
  • Stadion: Warszawianka
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5956
Dywizjon 303 Warszawa AC Orliki
JUVE_IV Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 21.3
solid Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak geeft een lange en hoge pass. Młynek probeert de bal aan de voet te houden. Cofała rent richting de bal. Cofała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fabiniak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitek met de inworp. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kitek passt de bal zonder na te denken. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz passt de bal in één keer door. Galíndez is nu in balbezit. Galíndez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizjon 303 Warszawa 45%, AC Orliki 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dywizjon 303 Warszawa - AC Orliki 0:0

53e minuut.
Kiełpiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitek. Kiełpiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiełpiński met een snel genomen vrije trap. Piechniak probeert de bal met de borst te controleren. Staczanowski met een sublieme pass. Galíndez is nu in balbezit. Galíndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizjon 303 Warszawa - AC Orliki 1:0

56e minuut.
Kitek met een sublieme pass. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński speelt de bal door. Galíndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galíndez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galíndez de bal. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz geeft een hoge lob. Fabiniak is nu in balbezit. Marcondes verovert de bal door een tackle van achteren. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Lipiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Burgos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitek is nu in balbezit. Kiełpiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiełpiński krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kitek geeft de bal voor. Staczanowski kopt de bal weg. Daar is Kosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galíndez is nu in balbezit. Galíndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kitek is nu in balbezit. Kitek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bartoszewski de bal. Galíndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galíndez draait met de bal, schiet en ... Lipiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bartoszewski kopt de bal weg. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski passt de bal in één keer door. Galíndez is nu in balbezit. Galíndez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lipiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizjon 303 Warszawa 30%, AC Orliki 70%.
Dywizjon 303 Warszawa - AC Orliki 1:0