Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rwące Łańcuchy ŻubryUnited
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Łowicki met de inworp. Filarski speelt de bal door. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap. Paluszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Łańcuchy - ŻubryUnited 0:1

26e minuut.
Niemancewicz rent richting de bal. Tokarczyk is nu in balbezit. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz schiet op doel. Paluszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Trzmielewski geeft een lange en hoge pass. Łowicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Czecholiński de bal. Habrat is nu in balbezit. Habrat geeft de bal voor. Paluszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Łańcuchy - ŻubryUnited 0:2

33e minuut.
Filipowski passt de bal in één keer door. Łowicki is nu in balbezit. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Reszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Łańcuchy - ŻubryUnited 0:3

39e minuut.
Łowicki rent richting de bal. Łowicki passt de bal zonder na te denken. Chlipała rent richting de bal. Bucewka verovert de bal door een tackle van achteren. Bucewka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Łańcuchy 67%, ŻubryUnited 33%.
Rwące Łańcuchy - ŻubryUnited 0:3

63e minuut.
Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mirwa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bucewka de bal. Bucewka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Niemancewicz de bal onder controle te krijgen. Zielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielnik passt de bal zonder na te denken. Daar is Trzmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzmielewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Łańcuchy 66%, ŻubryUnited 34%.
Rwące Łańcuchy - ŻubryUnited 0:3