Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0082
  • Stadion: FC WRSW Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2725
FC WRSW Mszczące Wilki
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornek onderschept slim de pass. Kornek met een sublieme pass. Warczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ziomkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Warczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczak probeert naar een medespeler te passen. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak haalt uit met een fantastische trap. Szombierski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WRSW - Mszczące Wilki 1:0

34e minuut.
Cabaj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goździejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kornek heeft problemen om de bal te vangen. Kornek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Danielczak rent richting de bal. Słoniak onderschept slim de pass. Cabaj rent richting de bal. Warczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WRSW - Mszczące Wilki 2:0

44e minuut.
Kornek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornek geeft de bal voor. Klungelig pakt Słoniak de bal. Warczak rent richting de bal. Warczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC WRSW - Mszczące Wilki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WRSW 35%, Mszczące Wilki 65%.
FC WRSW - Mszczące Wilki 3:0

51e minuut.
Ziomkowski geeft een lange en hoge pass. Borowiec speelt de bal door. Słoniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warczak is nu in balbezit. Warczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Goździejewski rent richting de bal. Goździejewski geeft een lange en hoge pass. Danielczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warczak rent richting de bal. Warczak haalt uit met een fantastische trap. Szombierski bokst de bal weg.

71e minuut.
Warczak passt de bal met de wreef. Słoniak is nu in balbezit. Musuła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Musuła krijgt een gele kaart. Słoniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warczak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WRSW - Mszczące Wilki 4:0

77e minuut.
Goździejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Goździejewski geeft een hoge lob. Słoniak heeft problemen om de bal te vangen. Warczak is nu in balbezit. Warczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WRSW 31%, Mszczące Wilki 69%.
FC WRSW - Mszczące Wilki 4:0