Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0082
  • Stadion: Fintak park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6990
Diorno Diornopietrovsk AC Orliki
33 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 21.5
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Karmé speelt de bal door. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut schiet op doel. Lipiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 1:0

3e minuut.
Daar is Cofała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jansons rent richting de bal. Fabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiniak passt de bal zonder na te denken. Benzone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Karwat passt de bal met de wreef. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Jansons kopt de bal weg. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dorfner speelt de bal door. Daar is Jansons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jansons speelt de bal door. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Karmé met de inworp. Lacedêmon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kosiński de bal. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacedêmon rent richting de bal. Güneştepe met een sublieme pass. Jansons is nu in balbezit. Jansons draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 2:0

17e minuut.
Lacedêmon is nu in balbezit. Lacedêmon geeft een hoge lob. Kosiński probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benzone zal de hoekschop nemen. Lipiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Benzone met een snelle inworp. Lacedêmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacedêmon geeft een lange en hoge pass. Jansons krijgt zijn hoofd ertegen. Lipiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 3:0

18e minuut.
Ahdut rent richting de bal. Jaroń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahdut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güneştepe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ahdut geeft een lange en hoge pass. Lipiński bokst de bal weg. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 4:0

19e minuut.
Jansons onderschept slim de pass. Jansons passt de bal zonder na te denken. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut schiet op doel. Bąkiewcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipiński bokst de bal weg. Jansons is nu in balbezit. Jansons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 5:0

21e minuut.
Lacedêmon passt de bal in één keer door. Benzone is nu in balbezit. Benzone passt de bal zonder na te denken. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel. Lipiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 6:0

24e minuut.
Kiełpiński is nu in balbezit. Lacedêmon verovert de bal door een tackle van achteren. Lacedêmon passt de bal zonder na te denken. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dorfner geeft de bal voor. Jansons kopt de bal weg. Ahdut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Lipiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 7:0

27e minuut.
Bartoszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jansons de bal. Jansons passt de bal in één keer door. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Benzone met de inworp. Lacedêmon geeft een lange en hoge pass. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ahdut passt de bal zonder na te denken. Benzone heeft problemen om de bal te vangen. Benzone geeft de bal voor. Jansons rent richting de bal. Jansons haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 8:0

34e minuut.
Güneştepe kopt de bal weg. Fabiniak heeft problemen om de bal te vangen. Karmé is nu in balbezit. Lacedêmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacedêmon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ahdut passt de bal in één keer door. Karmé met een sublieme pass. Klungelig pakt Jansons de bal. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 9:0

40e minuut.
Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Güneştepe probeert de bal met de borst te controleren. Güneştepe passt de bal in één keer door. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel. Lipiński bokst de bal weg.

44e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft een hoge lob. Bartoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 15%, AC Orliki 85%.
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 10:0

47e minuut.
Bąkiewcz kopt de bal weg. Daar is Kiełpiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe geeft de bal voor. Ahdut maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 11:0

50e minuut.
Ahdut probeert naar een medespeler te passen. Jansons rent richting de bal. Jansons passt de bal zonder na te denken. Lacedêmon rent richting de bal. Lacedêmon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 12:0

53e minuut.
Kiełpiński met een sublieme pass. Lacedêmon probeert naar een medespeler te passen. Benzone probeert naar een medespeler te passen. Jansons is nu in balbezit. Jansons schiet op doel. Lipiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ahdut is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bąkiewcz ... Strafschop! Ahdut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bąkiewcz geeft een lange en hoge pass. Ahdut legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lipiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 13:0

55e minuut.
Daar is Cofała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cofała passt de bal in één keer door. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons is nu in balbezit. Jansons schiet op doel. Lipiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bartoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 14:0

59e minuut.
Benzone probeert naar een medespeler te passen. Ahdut heeft problemen om de bal te vangen. Jansons is nu in balbezit. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Ahdut rent richting de bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Lipiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 15:0

63e minuut.
Karmé passt de bal met de wreef. Lacedêmon rent richting de bal. Lacedêmon passt de bal zonder na te denken. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento met een sublieme pass. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Bąkiewcz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benzone de bal. Benzone geeft een lange en hoge pass. Jansons maakt een snoekduik en kopt de bal. Lipiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Benzone rent richting de bal. Benzone passt de bal met de wreef. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bartoszewski rent richting de bal. Bartoszewski geeft de bal voor. Inworp. Karmé met een snelle inworp. Lacedêmon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Karmé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacedêmon geeft de bal voor. Daar is Kosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benzone rent richting de bal. Benzone geeft een hoge lob. Lipiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ahdut rent richting de bal. Ahdut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 16:0

75e minuut.
Doeltrap. Lipiński met een harde bal richting middenveld. Karwat kopt de bal weg. Jansons rent richting de bal. Jansons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Güneştepe passt de bal met de wreef. Ahdut heeft problemen om de bal te vangen. Lacedêmon speelt de bal door. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 17:0

79e minuut.
Kiełpiński met een sublieme pass. Fabiniak heeft problemen om de bal te vangen. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons draait met de bal, schiet en ... Lipiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 18:0

84e minuut.
Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Jansons rent richting de bal. Jansons haalt uit met een fantastische trap. Lipiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 19:0

88e minuut.
Benzone met een sublieme pass. Ahdut is nu in balbezit. Lacedêmon probeert naar een medespeler te passen. Jansons is nu in balbezit. Jansons schiet op doel. Lipiński bokst de bal weg. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 20%, AC Orliki 80%.
Diorno Diornopietrovsk - AC Orliki 20:0