Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0082
  • Stadion: RUCH Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3090
RUCH Widzew Łódź I
Normal Tactiek kkok
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 34
average Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen good


6e minuut.
Osetek passt de bal zonder na te denken. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Świderek probeert naar een medespeler te passen. Kotwicz probeert naar een medespeler te passen. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera verovert de bal door een tackle van achteren. Magera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Magera probeert de bal aan de voet te houden. Badur is nu in balbezit. Badur met een sublieme pass. Daar is Wojciulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wojciulewicz is nu in balbezit. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Magera springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kästner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästner geeft een lange en hoge pass. Kotwicz probeert naar een medespeler te passen. Magera is nu in balbezit. Magera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorca speelt de bal door. Kästner rent richting de bal. Kästner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kästner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästner passt de bal zonder na te denken. Osetek is nu in balbezit. Fedorca onderschept slim de pass. Fedorca passt de bal in één keer door. Berłowski bokst de bal weg. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH - Widzew Łódź I 0:1

32e minuut.
Magera geeft een hoge lob. Kästner is nu in balbezit. Kästner passt de bal in één keer door. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Magera rent richting de bal. Magera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH - Widzew Łódź I 0:2

38e minuut.
Fedorca kopt de bal weg. Magera rent richting de bal. Magera passt de bal in één keer door. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Masajada geeft de bal voor. Magera is nu in balbezit. Fedorca speelt de bal door. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar speelt de bal door. Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Badur kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jörgens met de inworp. Üstünkar geeft de bal voor. Berłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH 72%, Widzew Łódź I 28%.
RUCH - Widzew Łódź I 0:2

47e minuut.
Fedorca speelt de bal door. Kästner heeft problemen om de bal te vangen. Kästner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Magera de bal. Magera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Świderek onderschept slim de pass. Magera is nu in balbezit. Osetek begaat een overtreding. Osetek krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar geeft een lange en hoge pass. Kästner is nu in balbezit. Kästner geeft de bal voor. Magera krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Üstünkar met de inworp. Jörgens geeft een lange en hoge pass. Fedorca heeft problemen om de bal te vangen. Magera is nu in balbezit. Magera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Misterny komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fedorca met een sublieme pass. Misterny is nu in balbezit. Misterny passt de bal met de wreef. Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera haalt uit met een fantastische trap. Berłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH - Widzew Łódź I 0:3

71e minuut.
Klungelig pakt Fedorca de bal. Fedorca met een sublieme pass. Kästner is nu in balbezit. Kästner geeft een lange en hoge pass. Magera springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Berłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Üstünkar kopt de bal weg. Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera passt de bal in één keer door. Misterny is nu in balbezit. Misterny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Osetek controleert de bal met de borst. Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal in één keer door. Misterny rent richting de bal. Misterny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Osetek is nu in balbezit. Osetek geeft een hoge lob. Üstünkar kopt de bal weg. Magera is nu in balbezit. Magera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH - Widzew Łódź I 0:4

86e minuut.
Badur heeft problemen om de bal te vangen. Magera is nu in balbezit. Moder heeft problemen om de bal te vangen. Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RUCH - Widzew Łódź I 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUCH 88%, Widzew Łódź I 12%.
RUCH - Widzew Łódź I 0:5