Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madryccy Królewscy Diorno Diornopietrovsk
Normal Tactiek 33
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 55.4
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Benzone is nu in balbezit. Benzone passt de bal zonder na te denken. Ahdut rent richting de bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:1

3e minuut.
Lacedêmon geeft de bal voor. Mordak speelt de bal door. Benzone kopt de bal weg. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kruski kopt de bal weg. Dorfner probeert naar een medespeler te passen. Jansons probeert naar een medespeler te passen. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:2

6e minuut.
Klungelig pakt Mowlik de bal. Ahdut onderschept slim de pass. Jansons rent richting de bal. Ahdut rent richting de bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:3

10e minuut.
Jansons rent richting de bal. Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ahdut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Jansons rent richting de bal. Jansons probeert naar een medespeler te passen. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:4

19e minuut.
Güneştepe passt de bal in één keer door. Benzone probeert naar een medespeler te passen. Ahdut controleert de bal met de borst. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. Mordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:5

20e minuut.
Inworp. Güneştepe met de inworp. Klungelig pakt Karmé de bal. Karmé geeft de bal voor. Ahdut kan de bal niet met de borst controleren. Mordak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rupała probeert de bal met de borst te controleren. Ahdut rent richting de bal. Ahdut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:6

22e minuut.
Ahdut is nu in balbezit. Ahdut passt de bal in één keer door. Jansons rent richting de bal. Jansons draait met de bal, schiet en ... Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:7

23e minuut.
Sierny speelt de bal door. Daar is Mowlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut rent richting de bal. Ahdut schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mordak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benzone zal de hoekschop nemen. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:8

26e minuut.
Benzone geeft een lange en hoge pass. Jansons is nu in balbezit. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Ahdut verovert de bal door een tackle van achteren. Ahdut schiet op doel. Mordak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:9

27e minuut.
Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé geeft de bal voor. Ahdut kopt de bal weg. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons draait met de bal, schiet en ... Mordak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ahdut rent richting de bal. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:10

30e minuut.
Lacedêmon rent richting de bal. Lacedêmon speelt de bal door. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel. Mordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:11

31e minuut.
Lacedêmon passt de bal met de wreef. Benzone geeft een lange en hoge pass. Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk geeft een hoge lob. Dorfner geeft een hoge lob. Mordak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Benzone geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Karmé rent richting de bal. Inworp. Karmé met de inworp. Lacedêmon geeft een hoge lob. Ahdut maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:12

34e minuut.
Ahdut probeert naar een medespeler te passen. Benzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzone geeft de bal voor. Jansons heeft problemen om de bal te vangen. Jansons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Benzone met de inworp. Lacedêmon rent richting de bal. Lacedêmon geeft de bal voor. Jansons krijgt zijn hoofd ertegen. Mordak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:13

39e minuut.
Mroziak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karmé met de inworp. Lacedêmon is nu in balbezit. Lacedêmon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:14

42e minuut.
Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut rent richting de bal. Jansons is nu in balbezit. Ahdut rent richting de bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Mordak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jansons heeft problemen om de bal te vangen. Jansons draait met de bal, schiet en ... Mordak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Kalinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorfner geeft een lange en hoge pass. Rupała heeft problemen om de bal te vangen. Ahdut rent richting de bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madryccy Królewscy 85%, Diorno Diornopietrovsk 15%.
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:15

46e minuut.
Karmé passt de bal zonder na te denken. Benzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzone speelt de bal door. Daar is Ahdut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Prochownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfner verovert de bal door een tackle van achteren. Dorfner geeft de bal voor. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mordak met een harde bal richting middenveld. Daar is Bloch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benzone speelt de bal door. Ahdut rent richting de bal. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kruski is nu in balbezit. Lacedêmon onderschept slim de pass. Lacedêmon met een sublieme pass. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:16

51e minuut.
Sierny met een sublieme pass. Mowlik speelt de bal door. Kalinowski met een sublieme pass. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:17

55e minuut.
Rupała trapt de bal weg. Sarmiento controleert de bal met de borst. Benzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzone passt de bal met de wreef. Ahdut is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:18

58e minuut.
Rupała geeft een hoge lob. Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé passt de bal in één keer door. Jansons rent richting de bal. Jansons haalt uit met een fantastische trap. Mordak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:19

59e minuut.
Jansons is nu in balbezit. Lacedêmon probeert naar een medespeler te passen. Ahdut rent richting de bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rupała is nu in balbezit. Ahdut verovert de bal door een tackle van achteren. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:20

61e minuut.
Lacedêmon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ahdut de bal. Ahdut probeert naar een medespeler te passen. Jansons rent richting de bal. Jansons draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut probeert naar een medespeler te passen. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons haalt uit met een fantastische trap. Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:21

68e minuut.
Benzone is nu in balbezit. Benzone passt de bal in één keer door. Lacedêmon speelt de bal door. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Jansons rent richting de bal. Jansons haalt uit met een fantastische trap. Mordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:22

74e minuut.
Lacedêmon verovert de bal door een tackle van achteren. Lacedêmon probeert naar een medespeler te passen. Ahdut heeft problemen om de bal te vangen. Ahdut schiet op doel. Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:23

80e minuut.
Lacedêmon passt de bal met de wreef. Benzone is nu in balbezit. Benzone geeft de bal voor. Ahdut krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:24

81e minuut.
Inworp. Karmé met de inworp. Lacedêmon geeft een hoge lob. Ahdut springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:25

87e minuut.
Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons geeft een hoge lob. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Mordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:26

89e minuut.
Jansons is nu in balbezit. Ahdut is nu in balbezit. Jansons is nu in balbezit. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:27

90e minuut.
Benzone speelt de bal door. Daar is Ahdut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mroziak rent richting de bal. Ahdut onderschept slim de pass. Ahdut schiet op doel. Mordak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madryccy Królewscy 83%, Diorno Diornopietrovsk 17%.
Madryccy Królewscy - Diorno Diornopietrovsk 0:28