Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Orliki Mszczące Wilki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Danielczak probeert naar een medespeler te passen. Stafowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosiński. Kosiński krijgt een gele kaart. Stafowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danielczak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gawinecki met een sublieme pass. Senderowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński begaat een overtreding. Kiełpiński krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Senderowski probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewski rent richting de bal. Stafowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lipiński met een harde bal richting middenveld. Karwat controleert de bal met de borst. Senderowski begaat een overtreding. Senderowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Jaroń rent richting de bal. Jaroń passt de bal in één keer door. Kiełpiński speelt de bal door. Cofała is nu in balbezit. Cofała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Gawinecki onderschept slim de pass. Cofała rent richting de bal. Cabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Orliki - Mszczące Wilki 1:0

33e minuut.
Senderowski heeft problemen om de bal te vangen. Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki schiet op doel. Senderowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaroń geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orliki 46%, Mszczące Wilki 54%.
AC Orliki - Mszczące Wilki 1:0

56e minuut.
Kiełpiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dźwigała komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bartoszewski met een harde bal richting middenveld. Danielczak geeft de bal voor. Kosiński probeert de bal aan de voet te houden. Stafowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Orliki 44%, Mszczące Wilki 56%.
AC Orliki - Mszczące Wilki 1:0