Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0082
  • Stadion: FC Maczki Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1332
FC Maczki Rwące Łańcuchy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Ryndak speelt de bal door. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maczki - Rwące Łańcuchy 1:0

28e minuut.
Doeltrap. Przaśniewicz met een harde bal richting middenveld. Zadylak kopt de bal weg. Surowiec is nu in balbezit. Surowiec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pobuta kopt de bal weg. Reszka is nu in balbezit. Słowikowski maakt een afschuwelijke overtreding. Słowikowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Zadylak kopt de bal weg. Ryndak is nu in balbezit. Zarudzki maakt een afschuwelijke overtreding. Zarudzki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maczki 47%, Rwące Łańcuchy 53%.
FC Maczki - Rwące Łańcuchy 1:0

60e minuut.
Przyziółkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś geeft een lange en hoge pass. Wojnicki kopt de bal weg. Daar is Reszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Przaśniewicz rent richting de bal. Przaśniewicz geeft een hoge lob. Reszka met een sublieme pass. Surowiec heeft problemen om de bal te vangen. Surowiec geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tokarczyk geeft de bal voor. Pobuta is nu in balbezit. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski schiet op doel. Paluszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maczki - Rwące Łańcuchy 2:0

74e minuut.
Choszczewski rent richting de bal. Pobuta verovert de bal door een tackle van achteren. Pobuta geeft een lange en hoge pass. Bucewka rent richting de bal. Bucewka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maczki 40%, Rwące Łańcuchy 60%.
FC Maczki - Rwące Łańcuchy 2:0