Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0082
  • Stadion: Fintak park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10276
Diorno Diornopietrovsk FC WRSW
33 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 21.2
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Karmé speelt de bal door. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe passt de bal met de wreef. Ahdut rent richting de bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 1:0

6e minuut.
Dorfner kopt de bal weg. Karmé rent richting de bal. Karmé geeft een hoge lob. Ahdut heeft problemen om de bal te vangen. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jansons is nu in balbezit. Jansons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wostal de bal. Ahdut verovert de bal door een tackle van achteren. Jansons is nu in balbezit. Jansons draait met de bal, schiet en ... Ułamek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziomkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jansons rent richting de bal. Jansons haalt uit met een fantastische trap. Ułamek bokst de bal weg. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe passt de bal met de wreef. Lacedêmon probeert naar een medespeler te passen. Jansons is nu in balbezit. Jansons draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Ułamek trapt de bal weg. Karmé kopt de bal weg. Daar is Jansons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jansons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jansons kopt de bal weg. Pobóg heeft problemen om de bal te vangen. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut schiet op doel. Ułamek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 2:0

17e minuut.
Benzone neemt de hoekschop. Daar is Karmé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karmé passt de bal in één keer door. Jansons is nu in balbezit. Jansons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dorfner geeft een hoge lob. Benzone speelt de bal door. Klungelig pakt Pobóg de bal. Ahdut rent richting de bal. Ahdut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 3:0

24e minuut.
Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé passt de bal zonder na te denken. Dorfner rent richting de bal. Dorfner geeft de bal voor. Jansons controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé passt de bal met de wreef. Lacedêmon geeft een lange en hoge pass. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 4:0

27e minuut.
Karmé is nu in balbezit. Jansons met een sublieme pass. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Ułamek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 5:0

28e minuut.
Güneştepe met een snelle inworp. Karmé is nu in balbezit. Karmé geeft een lange en hoge pass. Jansons is nu in balbezit. Jansons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karmé kopt de bal weg. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe speelt de bal door. Jansons heeft problemen om de bal te vangen. Jansons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lacedêmon met een sublieme pass. Jansons speelt de bal door. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel. Ułamek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 6:0

32e minuut.
Benzone met een sublieme pass. Jansons rent richting de bal. Jansons passt de bal in één keer door. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 7:0

33e minuut.
Goździejewski geeft een hoge lob. Lacedêmon is nu in balbezit. Lacedêmon passt de bal zonder na te denken. Jansons is nu in balbezit. Jansons schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 8:0

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karmé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacedêmon rent richting de bal. Lacedêmon geeft een lange en hoge pass. Ahdut heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 9:0

40e minuut.
Klungelig pakt Pobóg de bal. Pobóg onderschept slim de pass. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Jansons heeft problemen om de bal te vangen. Jansons schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ułamek met een harde bal richting middenveld. Benzone kopt de bal weg. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 10%, FC WRSW 90%.
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 10:0

47e minuut.
Lewera met een snelle inworp. Klungelig pakt Ziomkowski de bal. Lacedêmon geeft de bal voor. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jansons rent richting de bal. Jansons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 11:0

50e minuut.
Ułamek trapt de bal weg van het doel. Güneştepe kopt de bal weg. Klungelig pakt Benzone de bal. Benzone geeft een lange en hoge pass. Ahdut maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klisiak is nu in balbezit. Karmé onderschept slim de pass. Karmé passt de bal in één keer door. Jansons rent richting de bal. Jansons haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jansons rent richting de bal. Ahdut rent richting de bal. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Warczak rent richting de bal. Dmochowski onderschept slim de pass. Dmochowski probeert naar een medespeler te passen. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Benzone is nu in balbezit. Benzone geeft een lange en hoge pass. Jansons maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 12:0

65e minuut.
Sarmiento passt de bal in één keer door. Lacedêmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacedêmon speelt de bal door. Daar is Ahdut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 13:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karmé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacedêmon rent richting de bal. Lacedêmon geeft een hoge lob. Ahdut krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Karmé geeft een lange en hoge pass. Güneştepe met een sublieme pass. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 14:0

74e minuut.
Wostal passt de bal zonder na te denken. Benzone is nu in balbezit. Benzone passt de bal in één keer door. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 15:0

77e minuut.
Lacedêmon met een sublieme pass. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons passt de bal zonder na te denken. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 16:0

79e minuut.
Karmé geeft een hoge lob. Goździejewski onderschept slim de pass. Benzone geeft een hoge lob. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut schiet op doel. Ułamek bokst de bal weg.

83e minuut.
Benzone verovert de bal door een tackle van achteren. Benzone met een sublieme pass. Sarmiento speelt de bal door. Ahdut heeft problemen om de bal te vangen. Ahdut schiet op doel. Ułamek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 17:0

85e minuut.
Lacedêmon passt de bal zonder na te denken. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut passt de bal met de wreef. Jansons is nu in balbezit. Jansons draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Benzone passt de bal met de wreef. Pobóg is nu in balbezit. Ahdut verovert de bal door een tackle van achteren. Ahdut schiet op doel. Ułamek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 27%, FC WRSW 73%.
Diorno Diornopietrovsk - FC WRSW 18:0