Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Łódź I Mszczące Wilki
kkok Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Borowiec is nu in balbezit. Üstünkar is nu in balbezit. Üstünkar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jörgens kopt de bal weg. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca passt de bal zonder na te denken. Magera is nu in balbezit. Magera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Żaczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danielczak rent richting de bal. Magera verovert de bal door een tackle van achteren. Magera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Musuła is nu in balbezit. Met opzet legt Wojciulewicz zijn tegenspeler op de grond. Wojciulewicz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kudrawiec is nu in balbezit. Wojciulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera draait met de bal, schiet en ... Szombierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kästner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojciulewicz de bal. Fedorca is nu in balbezit. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fedorca is nu in balbezit. Fedorca speelt de bal door. Magera is nu in balbezit. Magera draait met de bal, schiet en ... Szombierski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - Mszczące Wilki 1:0

40e minuut.
Magera geeft de bal voor. Klungelig pakt Cabaj de bal. Danielczak rent richting de bal. Magera onderschept slim de pass. Magera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jörgens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Üstünkar de bal. Üstünkar passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź I 26%, Mszczące Wilki 74%.
Widzew Łódź I - Mszczące Wilki 1:0

49e minuut.
Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera draait met de bal, schiet en ... Cabaj probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Senderowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorca passt de bal in één keer door. Magera is nu in balbezit. Magera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kästner geeft de bal voor. Magera kopt de bal weg. Danielczak heeft problemen om de bal te vangen. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Borowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magera is nu in balbezit. Borowiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magera raakt geblesseerd tijdens het duel. Magera neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Wojciulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kudrawiec rent richting de bal. Kästner onderschept slim de pass. Kästner geeft een lange en hoge pass. Magera krijgt zijn hoofd ertegen. Szombierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Üstünkar kopt de bal weg. Magera rent richting de bal. Magera speelt de bal door. Daar is Wojciulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - Mszczące Wilki 2:0

70e minuut.
Musuła geeft een hoge lob. Inworp. Kästner met de inworp. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kudrawiec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefaniak met een snelle inworp. Kästner geeft een lange en hoge pass. Magera krijgt zijn hoofd ertegen. Szombierski bokst de bal weg. Cabaj is nu in balbezit. Cabaj geeft de bal voor. Jörgens kopt de bal weg. Fedorca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jörgens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üstünkar geeft een hoge lob. Fedorca heeft problemen om de bal te vangen. Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca passt de bal zonder na te denken. Magera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magera haalt uit met een fantastische trap. Szombierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź I - Mszczące Wilki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź I 24%, Mszczące Wilki 76%.
Widzew Łódź I - Mszczące Wilki 3:0