Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FS Southport Powielin KS
433 Tactiek 352 DEFF
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Wojtowicz kan de bal niet met de borst controleren. Mallı rent richting de bal. Wojtowicz begaat een overtreding. Mallı raakt geblesseerd tijdens het duel. Deprez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Łopatka trapt de bal weg van het doel. Caçapava kopt de bal weg. Benkowski controleert de bal met de borst. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Luźny speelt de bal door. Daar is Cisło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lankiewicz is nu in balbezit. Cisło rent richting de bal. Cisło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Longstaff met de inworp. Cisło is nu in balbezit. Cisło probeert naar een medespeler te passen. Lankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lankiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Caçapava passt de bal zonder na te denken. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruclu begaat een overtreding. Oruclu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Wojtowicz is nu in balbezit. Wojtowicz passt de bal met de wreef. Lankiewicz rent richting de bal. Lankiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - Powielin KS 0:1

31e minuut.
Candiani verovert de bal door een tackle van achteren. Candiani passt de bal zonder na te denken. Benkowski rent richting de bal. Lankiewicz onderschept slim de pass. Lankiewicz schiet op doel. Gancarczyk bokst de bal weg.

33e minuut.
Duberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Candiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Piroscia verovert de bal door een tackle van achteren. Piroscia draait met de bal, schiet en ... Łopatka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FS Southport - Powielin KS 1:1

36e minuut.
Wojtowicz passt de bal in één keer door. Cisło rent richting de bal. Deprez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deprez krijgt een gele kaart. Cisło raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło speelt de bal door. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Southport 64%, Powielin KS 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FS Southport - Powielin KS 1:1

52e minuut.
Duberg is nu in balbezit. Candiani onderschept slim de pass. Candiani probeert naar een medespeler te passen. Piroscia is nu in balbezit. Piroscia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Wojtowicz passt de bal in één keer door. Longstaff rent richting de bal. Longstaff speelt de bal door. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cisło kopt de bal weg. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava speelt de bal door. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cocoloş passt de bal zonder na te denken. Deprez is nu in balbezit. Wojtowicz begaat een overtreding. Wojtowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Southport 52%, Powielin KS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FS Southport - Powielin KS 1:1