Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strumyk Malawa MKS Włókniarz Kietrz
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Maciaszek probeert naar een medespeler te passen. Lichograj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Midzior. Midzior krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bagina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konert is nu in balbezit. Konert geeft een lange en hoge pass. Midzior is nu in balbezit. Midzior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Trzciński geeft een hoge lob. Inworp. Rębisz met een snelle inworp. Król probeert de bal met de borst te controleren. Piesio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rybka rent richting de bal. Rębisz is nu in balbezit. Rębisz probeert naar een medespeler te passen. Midzior heeft problemen om de bal te vangen. Midzior schiet op doel. Opaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Balul speelt de bal door. Piesio speelt de bal door. Midzior is nu in balbezit. Midzior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - MKS Włókniarz Kietrz 0:1

38e minuut.
Rakszewski kopt de bal weg. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio probeert naar een medespeler te passen. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Frątczak kopt de bal weg. Daar is Piesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Król rent richting de bal. Midzior rent richting de bal. Midzior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Apolinarski rent richting de bal. Maciaszek onderschept slim de pass. Maciaszek passt de bal in één keer door. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior draait met de bal, schiet en ... Opaliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Woyniłłowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bako met een snelle inworp. Rakszewski is nu in balbezit. Rakszewski haalt uit met een fantastische trap. Karyś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumyk Malawa 54%, MKS Włókniarz Kietrz 46%.
Strumyk Malawa - MKS Włókniarz Kietrz 0:1

61e minuut.
Witkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rębisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rębisz geeft een hoge lob. Lichograj kan de bal niet met de borst controleren. Midzior is nu in balbezit. Midzior draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Król is nu in balbezit. Król passt de bal in één keer door. Rakszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Karyś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rakszewski rent richting de bal. Kolbus onderschept slim de pass. Kolbus speelt de bal door. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Piesio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stefanowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumyk Malawa 55%, MKS Włókniarz Kietrz 45%.
Strumyk Malawa - MKS Włókniarz Kietrz 0:1