Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Perun Bychlew Galfor VEX
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Jasina rent richting de bal. Jasina passt de bal in één keer door. Biecke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perun Bychlew - Galfor VEX 1:0

26e minuut.
Biecke kopt de bal weg. Jasiejko probeert de bal aan de voet te houden. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. Jasiejko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marczyński neemt de hoekschop. Bronskowski kan de bal niet met de borst controleren. Siewierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perun Bychlew - Galfor VEX 2:0

38e minuut.
Janicki speelt de bal door. Krzos is nu in balbezit. Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saganowski haalt uit met een fantastische trap. Huzior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perun Bychlew - Galfor VEX 2:1

40e minuut.
Możejko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragon rent richting de bal. Dragon met een sublieme pass. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perun Bychlew 57%, Galfor VEX 43%.
KS Perun Bychlew - Galfor VEX 2:1

48e minuut.
Rzewuski heeft problemen om de bal te vangen. Janicki rent richting de bal. Rzewuski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzewuski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Saganowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński verovert de bal door een tackle van achteren. Kapuściński passt de bal in één keer door. Marczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marczyński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rzewuski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gorczyński de bal. Dragon geeft de bal voor. Kapuściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuściński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Huzior trapt de bal weg van het doel. Saganowski kopt de bal weg. Darlewski heeft problemen om de bal te vangen. Krzos rent richting de bal. Krzos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dragon met een sublieme pass. Możejko is nu in balbezit. Możejko probeert naar een medespeler te passen. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perun Bychlew 51%, Galfor VEX 49%.
KS Perun Bychlew - Galfor VEX 2:1