Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FS Southport The sowers of goals
433 Tactiek DEF
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 51.3
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Nienartowicz speelt de bal door. Efraimov rent richting de bal. Efraimov passt de bal zonder na te denken. Gasparin rent richting de bal. Gasparin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Koliński probeert naar een medespeler te passen. Nəsirov rent richting de bal. Efraimov rent richting de bal. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - The sowers of goals 0:1

29e minuut.
Rybacki onderschept slim de pass. Rybacki speelt de bal door. Gasparin met een sublieme pass. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lelewik rent richting de bal. Haremza onderschept slim de pass. Haremza passt de bal met de wreef. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Efraimov speelt de bal door. Gasparin rent richting de bal. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - The sowers of goals 0:2

45e minuut.
Koliński is nu in balbezit. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov speelt de bal door. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Southport 72%, The sowers of goals 28%.
FS Southport - The sowers of goals 0:2

52e minuut.
Mordej verovert de bal door een tackle van achteren. Rybacki probeert naar een medespeler te passen. Gasparin probeert naar een medespeler te passen. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Cocoloş geeft een hoge lob. Inworp. Koliński met een snelle inworp. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Vieira kopt de bal weg. Nəsirov met een sublieme pass. Gasparin rent richting de bal. Gasparin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cocoloş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dybula komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński passt de bal zonder na te denken. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - The sowers of goals 0:3

70e minuut.
Haremza verovert de bal door een tackle van achteren. Haremza probeert naar een medespeler te passen. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Nəsirov speelt de bal door. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov met een sublieme pass. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Golik komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Haremza probeert naar een medespeler te passen. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov passt de bal met de wreef. Gasparin is nu in balbezit. Gasparin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - The sowers of goals 0:4

74e minuut.
Spadanuda heeft problemen om de bal te vangen. Rybacki met een sublieme pass. Nəsirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Golik geeft de bal voor. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haremza zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Golik de bal. Gancarczyk bokst de bal weg. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - The sowers of goals 0:5

77e minuut.
Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski met een sublieme pass. Haremza probeert naar een medespeler te passen. Gasparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gasparin kan de bal niet met de borst controleren. Gasparin probeert naar een medespeler te passen. Golik is nu in balbezit. Golik draait met de bal, schiet en ... Gancarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - The sowers of goals 0:6

87e minuut.
Gasparin geeft een hoge lob. Golik rent richting de bal. Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - The sowers of goals 0:7

88e minuut.
Piroscia met een sublieme pass. Duberg rent richting de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Benkowski de bal onder controle te krijgen. Gancarczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - The sowers of goals 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Southport 73%, The sowers of goals 27%.
FS Southport - The sowers of goals 0:8