Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raptors Gdańsk FC FS Southport
442 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 32.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Niţulescu passt de bal zonder na te denken. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski speelt de bal door. Esposti is nu in balbezit. Esposti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 1:0

8e minuut.
Deprez passt de bal zonder na te denken. Varlot rent richting de bal. Linda verovert de bal door een tackle van achteren. Linda geeft een hoge lob. Piroscia springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 1:1

10e minuut.
Pobrazinskis probeert naar een medespeler te passen. Varlot rent richting de bal. Varlot speelt de bal door. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Niţulescu kopt de bal weg. Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski passt de bal in één keer door. Esposti is nu in balbezit. Esposti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Duberg met een sublieme pass. Mallı is nu in balbezit. Mallı passt de bal in één keer door. Piroscia is nu in balbezit. Piroscia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 1:2

39e minuut.
Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski geeft een lange en hoge pass. Esposti speelt de bal door. Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţulescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 53%, FS Southport 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 2:2

50e minuut.
Mikuta kan de bal niet met de borst controleren. Deprez rent richting de bal. Mikuta begaat een overtreding. Mikuta krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mikuta passt de bal zonder na te denken. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu passt de bal in één keer door. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu passt de bal met de wreef. Dybula rent richting de bal. Miłkowski onderschept slim de pass. Miłkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Gancarczyk met een harde bal richting middenveld. Súkopa kopt de bal weg. Esposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 3:2

62e minuut.
Mikuta kopt de bal weg. Deprez is nu in balbezit. Esposti onderschept slim de pass. Esposti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 4:2

66e minuut.
Deprez probeert de bal met de borst te controleren. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu passt de bal met de wreef. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rutecki kopt de bal weg. Varlot kan de bal niet met de borst controleren. Varlot met een sublieme pass. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lelewik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gracz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mikuta is nu in balbezit. Mikuta passt de bal zonder na te denken. Benkowski probeert de bal aan de voet te houden. Esposti is nu in balbezit. Esposti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 5:2

90e minuut.
Esposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski is nu in balbezit. Ambroziak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambroziak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 32%, FS Southport 68%.
Raptors Gdańsk FC - FS Southport 5:2