Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strumyk Malawa Sparta Kielce
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 23.3
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Pingiewko rent richting de bal. Pingiewko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kieruczenko met een snelle inworp. Deptuła geeft een lange en hoge pass. Opaliński bokst de bal weg. Wojdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - Sparta Kielce 0:1

39e minuut.
Pingiewko probeert naar een medespeler te passen. Rakszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakszewski speelt de bal door. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumyk Malawa 59%, Sparta Kielce 41%.
Strumyk Malawa - Sparta Kielce 0:1

53e minuut.
Kolbusz rent richting de bal. Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz onderschept slim de pass. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Zamachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Strumyk Malawa - Sparta Kielce 1:1

58e minuut.
Pingiewko geeft een hoge lob. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki passt de bal zonder na te denken. Wolański rent richting de bal. Wolański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Opaliński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Rażniewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Konowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bako. Bako krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Deptuła probeert naar een medespeler te passen. Rybka is nu in balbezit. Wojdyga onderschept slim de pass. Wojdyga passt de bal zonder na te denken. Deptuła probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumyk Malawa - Sparta Kielce 1:2

71e minuut.
Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichograj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichograj geeft de bal voor. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumyk Malawa 45%, Sparta Kielce 55%.
Strumyk Malawa - Sparta Kielce 1:2