Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Włókniarz Kietrz Raptors Gdańsk FC
451 Tactiek 442
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 40.1
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski probeert naar een medespeler te passen. Esposti rent richting de bal. Esposti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Włókniarz Kietrz - Raptors Gdańsk FC 0:1

4e minuut.
Midzior met een sublieme pass. Varlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stefanowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stefanowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Pobrazinskis probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski geeft een hoge lob. Esposti krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Woyniłłowicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kolbus is nu in balbezit. Esposti is nu in balbezit. Esposti probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karyś trapt de bal weg. Pobrazinskis kopt de bal weg. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Koszałkowski geeft de bal voor. Varlot kopt de bal weg. Niţulescu met een sublieme pass. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Miłkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miłkowski probeert naar een medespeler te passen. Pobrazinskis heeft problemen om de bal te vangen. Pobrazinskis geeft een lange en hoge pass. Esposti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pobrazinskis speelt de bal door. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski passt de bal met de wreef. Esposti rent richting de bal. Esposti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Włókniarz Kietrz - Raptors Gdańsk FC 0:2

24e minuut.
Zganiacz rent richting de bal. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski speelt de bal door. Esposti rent richting de bal. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Karyś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposti onderschept slim de pass. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Varlot geeft een lange en hoge pass. Witkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski geeft een hoge lob. Daar is Esposti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Esposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Włókniarz Kietrz - Raptors Gdańsk FC 0:3

41e minuut.
Esposti passt de bal in één keer door. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Witkowski de bal onder controle te krijgen. Karyś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţulescu met een sublieme pass. Esposti bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Karyś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Włókniarz Kietrz 69%, Raptors Gdańsk FC 31%.
MKS Włókniarz Kietrz - Raptors Gdańsk FC 0:3

46e minuut.
Esposti is nu in balbezit. Frątczak rent richting de bal. Frątczak passt de bal in één keer door. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul geeft een lange en hoge pass. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esposti de bal. Esposti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woyniłłowicz probeert naar een medespeler te passen. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta geeft de bal voor. Esposti is nu in balbezit. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Karyś bokst de bal weg.

63e minuut.
Súkopa passt de bal zonder na te denken. Daar is Niţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţulescu met een sublieme pass. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski passt de bal met de wreef. Esposti rent richting de bal. Esposti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Włókniarz Kietrz - Raptors Gdańsk FC 0:4

65e minuut.
Niţulescu passt de bal met de wreef. Súkopa is nu in balbezit. Súkopa probeert naar een medespeler te passen. Midzior is nu in balbezit. Midzior haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu met een sublieme pass. Miłkowski is nu in balbezit. Pobrazinskis is nu in balbezit. Pobrazinskis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Koszałkowski speelt de bal door. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski passt de bal in één keer door. Esposti is nu in balbezit. Esposti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Włókniarz Kietrz - Raptors Gdańsk FC 0:5

82e minuut.
Mikuta met een sublieme pass. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Esposti de bal. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Karyś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Włókniarz Kietrz - Raptors Gdańsk FC 0:6

86e minuut.
Koszałkowski met een sublieme pass. Mikuta rent richting de bal. Mikuta passt de bal zonder na te denken. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Witkowski met een harde bal richting middenveld. Niţulescu probeert de bal met de borst te controleren. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Esposti is nu in balbezit. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Włókniarz Kietrz 81%, Raptors Gdańsk FC 19%.
MKS Włókniarz Kietrz - Raptors Gdańsk FC 0:6