Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Powielin KS KSG Górnik Zabrze
352 DEFF Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 19.4
solide Schieten slecht
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Longstaff heeft problemen om de bal te vangen. Longstaff passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Caçapava de bal onder controle te krijgen. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez haalt uit met een fantastische trap. Malowany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 1:0

5e minuut.
Longstaff is nu in balbezit. Longstaff geeft een lange en hoge pass. Gwadera heeft problemen om de bal te vangen. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 2:0

10e minuut.
Longstaff met een sublieme pass. Cisło rent richting de bal. Cisło passt de bal met de wreef. Coméndez rent richting de bal. Coméndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frelek trapt de bal weg van het doel. Caçapava kopt de bal weg. Coméndez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 3:0

13e minuut.
Sądowicz passt de bal met de wreef. Luźny geeft een lange en hoge pass. Sądowicz heeft problemen om de bal te vangen. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 4:0

16e minuut.
Nunev kopt de bal weg. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff passt de bal in één keer door. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Longstaff is nu in balbezit. Longstaff met een sublieme pass. Wojtowicz probeert naar een medespeler te passen. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez schiet op doel. Malowany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Inworp. Luźny met de inworp. Daar is Cisło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło geeft een hoge lob. Coméndez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Cisło is nu in balbezit. Cisło speelt de bal door. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 5:0

23e minuut.
Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański rent richting de bal. Coméndez verovert de bal door een tackle van achteren. Coméndez draait met de bal, schiet en ... Frelek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sypiański geeft de bal voor. Klungelig pakt Cisło de bal. Cisło passt de bal in één keer door. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Luźny met een sublieme pass. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Powielin KS 32%, KSG Górnik Zabrze 68%.
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 6:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Longstaff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeląg is nu in balbezit. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Luźny probeert naar een medespeler te passen. Caçapava rent richting de bal. Caçapava passt de bal met de wreef. Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Candiani met een sublieme pass. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny met een sublieme pass. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez draait met de bal, schiet en ... Malowany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Cisło heeft problemen om de bal te vangen. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava geeft de bal voor. Coméndez rent richting de bal. Coméndez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Pitera de bal. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny passt de bal zonder na te denken. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nunev speelt de bal door. Luźny rent richting de bal. Luźny geeft de bal voor. Klungelig pakt Coméndez de bal. Coméndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Malowany trapt de bal weg van het doel. Sądowicz kopt de bal weg. Cisło heeft problemen om de bal te vangen. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Caçapava passt de bal in één keer door. Daar is Coméndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez draait met de bal, schiet en ... Malowany bokst de bal weg.

73e minuut.
Caçapava rent richting de bal. Caçapava passt de bal met de wreef. Coméndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 7:0

74e minuut.
Sypiański rent richting de bal. Sypiański geeft een hoge lob. Wojtowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Longstaff kopt de bal weg. Frelek probeert de bal met de borst te controleren. Coméndez verovert de bal door een tackle van achteren. Coméndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 8:0

77e minuut.
Frelek is nu in balbezit. Frelek geeft een hoge lob. Longstaff kopt de bal weg. Daar is Coméndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coméndez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 9:0

87e minuut.
Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtowicz is nu in balbezit. Wojtowicz geeft de bal voor. Coméndez rent richting de bal. Coméndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 10:0

89e minuut.
Raiciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny met een sublieme pass. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Powielin KS 12%, KSG Górnik Zabrze 88%.
Powielin KS - KSG Górnik Zabrze 10:0