Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASR Madera Watykan
2 Tactiek 5_3_2
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
16 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 41.9
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Wziątka onderschept slim de pass. Wziątka geeft de bal voor. Georgescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kamionek de bal. Kamionek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wziątka met een sublieme pass. Taverne is nu in balbezit. Taverne passt de bal zonder na te denken. Kamionek rent richting de bal. Kamionek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rahić probeert naar een medespeler te passen. Bogieł heeft problemen om de bal te vangen. Bogieł passt de bal in één keer door. Pedríquez is nu in balbezit. Pedríquez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Pedríquez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rahić de bal. Rahić probeert naar een medespeler te passen. Pedríquez rent richting de bal. Pedríquez draait met de bal, schiet en ... Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kaszubski speelt de bal door. Taverne speelt de bal door. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Klimenta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Isnardi de bal onder controle te krijgen. Georgescu rent richting de bal. Met opzet legt Montwiłł zijn tegenspeler op de grond. Georgescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Rabin komt bij de bal en schiet. Klimenta bokst de bal weg. Kamionek rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Watykan 1:0

39e minuut.
Kusiak geeft een hoge lob. Crnojević heeft problemen om de bal te vangen. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović rent richting de bal. Ljubović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Miranda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Toscalı onderschept slim de pass. Toscalı geeft de bal voor. Georgescu rent richting de bal. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Watykan 2:0

45e minuut.
Georgescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahić is nu in balbezit. Rahić met een sublieme pass. Pedríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedríquez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 64%, Watykan 36%.
ASR Madera - Watykan 2:0

46e minuut.
Algarate komt het veld opgelopen. Kurmanowski komt het veld opgelopen. Dulewicz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kusiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Isnardi de bal. Kamionek rent richting de bal. Kamionek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Wziątka passt de bal met de wreef. Taverne heeft problemen om de bal te vangen. Taverne geeft een hoge lob. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski geeft een lange en hoge pass. Georgescu is nu in balbezit. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Kamionek is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Kamionek draait met de bal, schiet en ... Klimenta probeert naar een medespeler te passen. Wziątka geeft de bal voor. Georgescu rent richting de bal. Georgescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Watykan 3:0

67e minuut.
Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu met een sublieme pass. Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamionek schiet op doel. Klimenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Watykan 4:0

72e minuut.
Daar is Wziątka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wziątka passt de bal in één keer door. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu schiet op doel. Klimenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Watykan 5:0

86e minuut.
Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski geeft de bal voor. Taverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverne geeft een lange en hoge pass. Kamionek maakt een snoekduik en kopt de bal. Klimenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 53%, Watykan 47%.
ASR Madera - Watykan 5:0