Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:56
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0084
  • Stadion: K82 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2564
K82 Widzew Łódź RTS 1910
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak speelt de bal door. Radyszkiewicz is nu in balbezit. Gackowski onderschept slim de pass. Gackowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Styczek controleert de bal met de borst. Gackowski is nu in balbezit. Gregorczyk is nu in balbezit. Gackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Trywiański met de inworp. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski probeert naar een medespeler te passen. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marszałek rent richting de bal. Janecki is nu in balbezit. Marszałek begaat een overtreding. Janecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janecki met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gackowski probeert naar een medespeler te passen. Bogunia is nu in balbezit. Bogunia speelt de bal door. Gregorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ... Zdyluś bokst de bal weg.

41e minuut.
Kossok rent richting de bal. Litkowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marszałek. Marszałek krijgt een gele kaart. Litkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Litkowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gackowski heeft problemen om de bal te vangen. Styczek onderschept slim de pass. Styczek probeert naar een medespeler te passen. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K82 42%, Widzew Łódź RTS 1910 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K82 - Widzew Łódź RTS 1910 0:0

66e minuut.
Pietranik geeft de bal voor. Inworp. Zygmunt met de inworp. Litkowski controleert de bal met de borst. Litkowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
K82 - Widzew Łódź RTS 1910 0:1

70e minuut.
Bogunia passt de bal in één keer door. Gackowski rent richting de bal. Gregorczyk rent richting de bal. Gackowski is nu in balbezit. Gackowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Gawkowski rent richting de bal. Zygmunt verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt met een sublieme pass. Gackowski is nu in balbezit. Gackowski haalt uit met een fantastische trap. Zdyluś bokst de bal weg.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Litkowski de bal onder controle te krijgen. Radyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Litkowski rent richting de bal. Bogunia is nu in balbezit. Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak rent richting de bal. Kusak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pietranik de bal. Kusak rent richting de bal. Kusak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radyszkiewicz begaat een overtreding. Radyszkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K82 53%, Widzew Łódź RTS 1910 47%.
K82 - Widzew Łódź RTS 1910 0:1