Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Winners Karpaty Krosno KKS
tren Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Wypyszczak met een sublieme pass. Jaszczowski probeert de bal met de borst te controleren. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczowski draait met de bal, schiet en ... Chrobak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Chojniak de bal. Chojniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Harvey probeert naar een medespeler te passen. Jaszczowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chojniak rent richting de bal. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. Chrobak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mioduszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mioduszewski probeert naar een medespeler te passen. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak draait met de bal, schiet en ... Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - Karpaty Krosno KKS 0:1

20e minuut.
Kubisz rent richting de bal. Kubisz passt de bal in één keer door. Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - Karpaty Krosno KKS 0:2

24e minuut.
Radliński verovert de bal door een tackle van achteren. Radliński probeert naar een medespeler te passen. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - Karpaty Krosno KKS 0:3

31e minuut.
Motyka onderschept slim de pass. Motyka met een sublieme pass. Chojniak rent richting de bal. Chojniak schiet op doel. Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
D`Arrigo is nu in balbezit. D`Arrigo geeft een lange en hoge pass. Jaszczowski kopt de bal weg. Chojniak rent richting de bal. Chojniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Winners 84%, Karpaty Krosno KKS 16%.
FC Winners - Karpaty Krosno KKS 0:3

50e minuut.
Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki geeft een hoge lob. Chojniak probeert de bal aan de voet te houden. Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski schiet op doel. Chrobak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Radliński passt de bal zonder na te denken. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka met een sublieme pass. Kubisz rent richting de bal. Kubisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chrobak speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czarniecki neemt de hoekschop. Kubisz is nu in balbezit. Kubisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chrobak trapt de bal weg van het doel. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - Karpaty Krosno KKS 0:4

70e minuut.
Harvey passt de bal met de wreef. Jaszczowski is nu in balbezit. Harvey begaat een overtreding. Harvey krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Radliński onderschept slim de pass. Radliński speelt de bal door. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. Chrobak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - Karpaty Krosno KKS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Winners 85%, Karpaty Krosno KKS 15%.
FC Winners - Karpaty Krosno KKS 0:5