Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragoni Częstochowy Watykan
343 Tactiek 5_3_2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 48
goed Schieten formidabel
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Bogieł speelt de bal door. Dorożyński is nu in balbezit. Lanza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorożyński raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dorożyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Crnojević probeert de bal met de borst te controleren. Alberizzi speelt de bal door. Rozga rent richting de bal. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap. Klimenta bokst de bal weg.

11e minuut.
Cubelos kopt de bal weg. Crnojević heeft problemen om de bal te vangen. Crnojević passt de bal met de wreef. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Watykan 0:1

15e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł is nu in balbezit. Bogieł speelt de bal door. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Watykan 0:2

20e minuut.
Alberizzi probeert naar een medespeler te passen. Rahić rent richting de bal. Rahić probeert naar een medespeler te passen. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński schiet op doel. Plá bokst de bal weg.

25e minuut.
Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonhomme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. Plá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Watykan 0:3

30e minuut.
Gallatin is nu in balbezit. Gallatin speelt de bal door. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plá speelt de bal door. Crnojević controleert de bal met de borst. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap. Klimenta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Alberizzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arrendo komt het veld opgelopen. Oliva met de inworp. Rahić geeft de bal voor. Dorożyński rent richting de bal. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Arrendo kopt de bal weg. Guerreiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isnardi rent richting de bal. Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Índio komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Rahić kopt de bal weg. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonhomme de bal. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. Plá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 64%, Watykan 36%.
Dragoni Częstochowy - Watykan 0:3

48e minuut.
Delvecchio rent richting de bal. Arrendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrendo probeert naar een medespeler te passen. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro schiet op doel. Klimenta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plá trapt de bal weg van het doel. Arrendo kopt de bal weg. Rozga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozga schiet op doel. Klimenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Watykan 1:3

54e minuut.
Cubelos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević passt de bal zonder na te denken. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Índio passt de bal met de wreef. Daar is Arrendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Guerreiro rent richting de bal. Isnardi rent richting de bal. Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guerreiro schiet op doel. Klimenta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bonhomme controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tantan komt het veld opgelopen. Ivanišević komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bogieł is nu in balbezit. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dorożyński raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dorożyński neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Piekorz is nu in balbezit. Gallatin onderschept slim de pass. Gallatin speelt de bal door. Bogieł is nu in balbezit. Bogieł passt de bal in één keer door. Tantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Oliva kan de bal niet met de borst controleren. Oliva passt de bal in één keer door. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Klimenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Watykan 2:3

87e minuut.
Cubelos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubelos speelt de bal door. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme schiet op doel. Tantan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - Watykan 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 49%, Watykan 51%.
Dragoni Częstochowy - Watykan 2:4