Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0084
  • Stadion: Turbina Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3020
Turbina ASR Madera
433 Tactiek 2
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Dolny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taverne met de inworp. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:1

7e minuut.
Kamionek draait met de bal, schiet en ... Witucki probeert naar een medespeler te passen. Wziątka kopt de bal weg. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka passt de bal in één keer door. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Witucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:2

14e minuut.
Busse geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taverne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Busse verovert de bal door een tackle van achteren. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Wziątka passt de bal in één keer door. Taverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverne passt de bal met de wreef. Kamionek rent richting de bal. Kamionek schiet op doel. Witucki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:3

25e minuut.
Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu met een sublieme pass. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Witucki bokst de bal weg.

32e minuut.
Taverne speelt de bal door. Kostka met een sublieme pass. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:4

37e minuut.
Puda is nu in balbezit. Wziątka onderschept slim de pass. Wziątka passt de bal zonder na te denken. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wziątka verovert de bal door een tackle van achteren. Wziątka met een sublieme pass. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:5

41e minuut.
Taverne heeft problemen om de bal te vangen. Taverne met een sublieme pass. Kwaiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kamionek rent richting de bal. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Witucki bokst de bal weg.

45e minuut.
Kostka met een snelle inworp. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu speelt de bal door. Kamionek rent richting de bal. Kamionek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbina 83%, ASR Madera 17%.
Turbina - ASR Madera 0:5

46e minuut.
Kurmanowski komt het veld opgelopen. Algarate komt het veld opgelopen. Dulewicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Wziątka passt de bal in één keer door. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Kamionek rent richting de bal. Kamionek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Taverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kamionek de bal. Kamionek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:6

55e minuut.
Kamionek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salach de bal. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Witucki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:7

56e minuut.
Kurmanowski geeft een lange en hoge pass. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverne probeert naar een medespeler te passen. Kamionek rent richting de bal. Kamionek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wziątka met een sublieme pass. Taverne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamionek schiet op doel. Dolny probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Taverne probeert de bal aan de voet te houden. Wziątka speelt de bal door. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu schiet op doel. Witucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:8

65e minuut.
Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverne rent richting de bal. Taverne met een sublieme pass. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:9

66e minuut.
Klungelig pakt Puda de bal. Kamionek rent richting de bal. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu draait met de bal, schiet en ... Witucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:10

67e minuut.
Bimbrowski probeert naar een medespeler te passen. Puda rent richting de bal. Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren. Kamionek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbina - ASR Madera 0:11

74e minuut.
Wziątka speelt de bal door. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek passt de bal in één keer door. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dolny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puda de bal. Wziątka rent richting de bal. Wziątka passt de bal in één keer door. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Georgescu is nu in balbezit. Georgescu met een sublieme pass. Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dolny de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Georgescu neemt de hoekschop. Kamionek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kamionek schiet op doel. Witucki speelt de bal door. Taverne probeert naar een medespeler te passen. Kamionek rent richting de bal. Kamionek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wziątka probeert naar een medespeler te passen. Taverne is nu in balbezit. Taverne met een sublieme pass. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Witucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witucki met een sublieme pass. Wziątka kopt de bal weg. Klungelig pakt Kamionek de bal. Kamionek draait met de bal, schiet en ... Witucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Busse heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbina 79%, ASR Madera 21%.
Turbina - ASR Madera 0:11