Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Łódź RTS 1910 Chaos Chargers
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz onderschept slim de pass. Bogdanowski speelt de bal door. Łatka rent richting de bal. Łatka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Straszak trapt de bal weg van het doel. Kurczyński kopt de bal weg. Nitecki rent richting de bal. Nitecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Kurczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski speelt de bal door. Kusak rent richting de bal. Kusak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Śliczner de bal. Trywiański probeert naar een medespeler te passen. Kusak rent richting de bal. Kusak draait met de bal, schiet en ... Szmulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zygmunt verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmunt met een sublieme pass. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski haalt uit met een fantastische trap. Szmulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Łatka onderschept slim de pass. Łatka passt de bal met de wreef. Straszak heeft problemen om de bal te vangen. Nitecki rent richting de bal. Nitecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Burchacki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajzert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kusak kopt de bal weg. Kurczyński rent richting de bal. Litkowski begaat een overtreding. Litkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź RTS 1910 59%, Chaos Chargers 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widzew Łódź RTS 1910 - Chaos Chargers 0:0

59e minuut.
Bogdanowski onderschept slim de pass. Styczek rent richting de bal. Styczek passt de bal in één keer door. Nitecki is nu in balbezit. Nitecki schiet op doel. Zdyluś bokst de bal weg.

73e minuut.
Skibicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurczyński is nu in balbezit. Kurczyński passt de bal zonder na te denken. Nitecki rent richting de bal. Nitecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Łódź RTS 1910 - Chaos Chargers 0:1

78e minuut.
Łatka probeert de bal aan de voet te houden. Reks rent richting de bal. Bogdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Litkowski rent richting de bal. Kurczyński onderschept slim de pass. Kurczyński speelt de bal door. Nitecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Łódź RTS 1910 67%, Chaos Chargers 33%.
Widzew Łódź RTS 1910 - Chaos Chargers 0:1