Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0084
  • Stadion: K82 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1748
K82 KKS Karpaty Krosno 23
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gackowski rent richting de bal. Bobik verovert de bal door een tackle van achteren. Bobik passt de bal met de wreef. Małecki is nu in balbezit. Małecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bobik rent richting de bal. Bobik schiet op doel. Wilczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kin zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małecki is nu in balbezit. Małecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K82 - KKS Karpaty Krosno 23 0:1

11e minuut.
Gackowski passt de bal zonder na te denken. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ... Fijał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kossok geeft een hoge lob. Buczek is nu in balbezit. Gackowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorczyk is nu in balbezit. Gregorczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądzielewski geeft de bal voor. Kraśnicki probeert de bal aan de voet te houden. Gregorczyk rent richting de bal. Gregorczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Małecki probeert naar een medespeler te passen. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha probeert naar een medespeler te passen. Bobik is nu in balbezit. Bobik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Arciszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gawkowski. Arciszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Małecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K82 62%, KKS Karpaty Krosno 23 38%.
K82 - KKS Karpaty Krosno 23 0:1

73e minuut.
Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki is nu in balbezit. Marszałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gackowski heeft problemen om de bal te vangen. Gackowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Arciszewski met een snelle inworp. Bobik is nu in balbezit. Bobik geeft een lange en hoge pass. Kin rent richting de bal. Kin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K82 56%, KKS Karpaty Krosno 23 44%.
K82 - KKS Karpaty Krosno 23 0:1