Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karpaty Krosno KKS Dynamo Kielce
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Prus passt de bal in één keer door. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdasz onderschept slim de pass. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski geeft een lange en hoge pass. Czępiński kopt de bal weg. Daar is Chojniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karpaty Krosno KKS - Dynamo Kielce 1:0

19e minuut.
Grądcki rent richting de bal. Zakrzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzewski passt de bal met de wreef. Pospieszalski heeft problemen om de bal te vangen. Pospieszalski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wypyszczak trapt de bal weg. Prus kopt de bal weg. Mioduszewski heeft problemen om de bal te vangen. Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Czarniecki onderschept slim de pass. Jaszczowski rent richting de bal. Jaszczowski met een sublieme pass. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak schiet op doel. Aleksandrowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Karbowski de bal onder controle te krijgen. Mioduszewski geeft een lange en hoge pass. Bestry is nu in balbezit. Czarniecki onderschept slim de pass. Czarniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Pospieszalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mioduszewski is nu in balbezit. Pospieszalski onderschept slim de pass. Pospieszalski haalt uit met een fantastische trap. Bogusławski probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Wypyszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Piotrowski passt de bal in één keer door. Pospieszalski rent richting de bal. Mioduszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski verovert de bal door een tackle van achteren. Pospieszalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karpaty Krosno KKS - Dynamo Kielce 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karpaty Krosno KKS 56%, Dynamo Kielce 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karpaty Krosno KKS - Dynamo Kielce 1:1

57e minuut.
Zakrzewski rent richting de bal. Pospieszalski rent richting de bal. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski onderschept slim de pass. Pospieszalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Piotrowski rent richting de bal. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski met een sublieme pass. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karpaty Krosno KKS 67%, Dynamo Kielce 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karpaty Krosno KKS - Dynamo Kielce 1:1