Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Winners jest 1947
tren Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 16.4
adequate Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Strejlau rent richting de bal. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski met een sublieme pass. Czereśniak is nu in balbezit. Czereśniak schiet op doel. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czereśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereśniak haalt uit met een fantastische trap. Chrobak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - jest 1947 0:1

22e minuut.
Putowski probeert naar een medespeler te passen. Musumeci is nu in balbezit. Walasek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Walasek krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Czereśniak de bal. Musumeci is nu in balbezit. Czereśniak onderschept slim de pass. Czereśniak haalt uit met een fantastische trap. Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klepka zal de hoekschop nemen. Czereśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - jest 1947 0:2

35e minuut.
Strejlau is nu in balbezit. Strejlau met een sublieme pass. Musumeci probeert de bal aan de voet te houden. Kłosowski onderschept slim de pass. Kłosowski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Walasek met een snelle inworp. Czereśniak probeert naar een medespeler te passen. Bąbel rent richting de bal. Bąbel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Czereśniak rent richting de bal. Czereśniak passt de bal zonder na te denken. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąbel draait met de bal, schiet en ... Chrobak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - jest 1947 0:3

45e minuut.
Walasek met de inworp. Czereśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereśniak met een sublieme pass. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Winners 90%, jest 1947 10%.
FC Winners - jest 1947 0:3

46e minuut.
Bąbel heeft problemen om de bal te vangen. Chrobak verovert de bal door een tackle van achteren. Chrobak geeft de bal voor. Klepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - jest 1947 0:4

58e minuut.
Strejlau speelt de bal door. Czereśniak met een sublieme pass. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąbel haalt uit met een fantastische trap. Chrobak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Walasek met de inworp. Czereśniak rent richting de bal. Czereśniak probeert naar een medespeler te passen. Bąbel rent richting de bal. Bąbel draait met de bal, schiet en ... Chrobak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ventura passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walasek met de inworp. Czereśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereśniak haalt uit met een fantastische trap. Chrobak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czereśniak rent richting de bal. Czereśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - jest 1947 0:5

67e minuut.
Chrobak probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Walasek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Czereśniak de bal. Czereśniak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Walasek met de inworp. Czereśniak is nu in balbezit. Czereśniak haalt uit met een fantastische trap. Chrobak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - jest 1947 0:6

71e minuut.
D`Arrigo rent richting de bal. D`Arrigo geeft een hoge lob. Inworp. Walasek met de inworp. Czereśniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Winners - jest 1947 0:7

76e minuut.
Chrobak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klepka met een snelle inworp. Czereśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereśniak passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Klepka de bal. Klepka met een sublieme pass. Bąbel rent richting de bal. Bąbel draait met de bal, schiet en ... Chrobak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Winners 85%, jest 1947 15%.
FC Winners - jest 1947 0:7