Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASR Madera Dragoni Częstochowy
2 Tactiek 343
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 45.1
solide Schieten goed
uitstekend Passen goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Taverne passt de bal in één keer door. bin Rabin rent richting de bal. bin Rabin passt de bal zonder na te denken. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kamionek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Piekorz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Dragoni Częstochowy 0:1

16e minuut.
Rozga rent richting de bal. Arrendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrendo passt de bal in één keer door. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Piekorz speelt de bal door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva speelt de bal door. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kaszubski geeft de bal voor. Inworp. Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rozga de bal. Rozga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Toscalı trapt de bal weg van het doel. Kostka kopt de bal weg. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Miranda met een harde bal richting middenveld. Kostka kopt de bal weg. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Plá met een harde bal richting middenveld. Wziątka kopt de bal weg. Daar is Bilro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamionek rent richting de bal. Kamionek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Piekorz rent richting de bal. Piekorz speelt de bal door. Kusiak rent richting de bal. Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Wojtkowiak trapt de bal weg. Kostka probeert naar een medespeler te passen. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu speelt de bal door. Kamionek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASR Madera - Dragoni Częstochowy 1:1

42e minuut.
Taverne geeft een hoge lob. Rozga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverne begaat een overtreding. Taverne krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Wziątka passt de bal zonder na te denken. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu passt de bal met de wreef. Bilro is nu in balbezit. Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
ASR Madera - Dragoni Częstochowy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 63%, Dragoni Częstochowy 37%.
ASR Madera - Dragoni Częstochowy 2:1

46e minuut.
Índio komt het veld opgelopen. Algarate komt het veld opgelopen. Kurmanowski komt het veld opgelopen. Dulewicz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kamionek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva geeft een hoge lob. Guerreiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrendo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ivanišević komt het veld opgelopen. Tantan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kaszubski geeft een hoge lob. Taverne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taverne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
bin Rabin probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski passt de bal in één keer door. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Georgescu stond buitenspel. Piekorz neemt vlug de vrije trap. bin Rabin heeft problemen om de bal te vangen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASR Madera 62%, Dragoni Częstochowy 38%.
ASR Madera - Dragoni Częstochowy 2:1